Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Tranda a colaborat cu Sore pentru noul single "Persoana Mea" - AUDIO

La doar câteva zile de la lansarea noului material "CONSTANGELES – Volumul 1", Tranda revine cu noul single "Persoana Mea". Piesa este o colaborare cu Sore.
Tranda

Tranda

"Persoana Mea" are un mesaj pozitiv și îndeamnă ascultătorii să fie încrezători în propriile puteri, după cum spun și cei doi artiști:

"Consider că "Persoana Mea" este o piesă optimistă, de motivare și susține valorificarea identității personale. Noi ca români avem mult potențial, doar că sistemul mai mult ne încurcă decât să ne ajute. Și ciudat este faptul că am scris piesa când aveam nevoie de o stare ca aceasta pentru că am încredere că lucrurile se pot schimba în bine." - Tranda

"Este o piesă în care mă regăsesc, deoarece sunt o luptătoare și cred în visele mele. Întotdeauna am muncit pentru ceea ce am dobândit și mi se pare un mesaj extrem de important pentru toți tinerii cu aspirații: nu vă fie teamă să fiți voi înșivă, să vă exprimați personalitatea." - Sore

În prezent se lucrează la videoclipul single-ului "Persoana Mea", acesta reprezentând cel de-al doilea clip al unei piese de pe primul volum "CONSTANGELES". Piesa a fost realizată în toamna anului trecut la Okapi Sound
Studio, de producția muzicală ocupându-se Tranda, Vlad Lucan și Grasu XXL. Pentru "CONSTANGELES – Volumul 1", Tranda a colaborat cu Grasu XXL, Smiley, Sore, Cabron, Nane, Deliric și DJ Oldskull, cele opt piese fiind disponibile integral pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și în iTunes. Pentru utilizatorii de smartphone, EP-ul lui Tranda poate fi ascultat pe Zonga și Deezer.

Întreg conceptul grafic al materialului "CONSTANGELES – Volumul 1", care se va diferenția de precedentele prin stilul inedit, a fost realizat chiar de rapper alături de Griffo pentru Quart. Implicarea lui Tranda pe partea grafică nu este, de altfel, o surpiză, artistul având o pasiune pentru desen și artă plastică. În paralel cu muzica are și proiecte pe partea de desen grafic.

Cel mai recent single extras de pe EP este "SxPB", cântată împreună cu Grasu XXL și Smiley. Acesta se bucură de un videoclip incitant, regizat de Iulian Moga.

Tranda - "Persoana Mea" feat Sore

Citește mai multe despre SoreTranda
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
U2 și Pharrell, învinși la Oscar de magia Disney a filmului "Frozen"

Premiul Oscar pentru Cea mai bună piesă originală (Best Original Song) a mers anul acesta la o compoziție realizată special...

Închide