Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Te cunosc de undeva: Florin Ristei, un Marilyn Manson veritabil - VIDEO

Florin Ristei a câștigat cea de-a șasea ediție a emisiunii Te cunosc de undeva!. Pe 22 martie, un Marilyn Manson mai tânăr, dar la fel de excentric, a cucert juriul emisiunii cu al său "Personal Jesus". Alex Velea a intrat în pielea lui Pharrell Williams, cu o nuanță mai "Happy" decât de obicei, iar Doru Todoruț, câștigătorul ediției trecute, a fost un travestit cu o voce gravă, dând glas unei piese din repertoriul Tinei Turner.
Florin Ristei l-a imitat pe Marilyn Manson

Florin Ristei l-a imitat pe Marilyn Manson

Florin Ristei a strâns cele mai multe voturi prin interpretarea piesei "Personal Jesus". Varianta aleasă pentru prestația sa la Te cunosc de undeva nu a fost însă cea din repertoriul Depeche Mode, ci coverul realizat de Marilyn Manson. Printr-un machiaj profesionist, tânărul Florin Ristei a reușit să intre în pielea excentricului rocker, în ciuda timbrului său destul de curat. Pentru câteva minute, toți cei din sală și din fața televizoarelor au asistat la o transformare completă, "Prințul Muzicii Întunecate" părând să cânte cu adevărat pentru publicul român.

Video: Florin Ristei - Marilyn Manson - "Personal Jesus"

Doru Todoruț, ce a reușit la ediția trecută să strângă cele mai multe voturi cu rolul lui Mihai Mărgineanu, a imitat-o de această dată pe Tina Turner. Picioarele puse în valoare de ciorapi negri și țintuite pe tocuri cui au făcut senzație, din perspectiva timbrului vocal interpretarea apropiindu-se de varianta originală a hitului "The Best".

Doru Todoruț în rolul Tinei Turner

Doru Todoruț în rolul Tinei Turner

Hitul "Happy", ce a cucerit România prin optimismul său, are o nouă variantă românească. Alex Velea a fost pentru câteva minute Pharrell Williams, aducând în platoul emisiunii  Te cunosc de undeva energia molipsitoare a unei piese ce te face să zâmbești aproape involuntar.

Săptămâna viitoare concurenții îi vor imita pe Rihanna, Afric Simone, Kelly Rowland, Pepe, Mike Rosenberg, Elton John, Florin Ristei și Elena Merișoreanu.

Urmărește transformările de la Te cunosc de undeva! din 22 martie

Video: Nicole Cherry - Andra - "Atâta timp cât mă iubeşti"

Video: Raluka - LeAnn Rimes - "Can't Fight The Moonlight"

Video: Elena Ionescu - Nelly Furtado - "Say It Right"

Video: Alex Mațeev - Pavel Stratan - "Eu Beu"

Video: Alex Velea - Pharrell Williams - "Happy"

Video: Andreea Bănică - Smiley - "Acasă"

Video: Doru Todoruț - Tina Turner - "The Best"


Ce transformare apreciezi cel mai mult? 22/03/2014

Vezi rezultatele

Citește mai multe despre Alex VeleaAndreea BănicăDoru TodoruțFlorin Ristei
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Krypton a lansat piesa "Supraviețuitor" - AUDIO

Krypton împlinește în acest an 30 de existență drept pentru care vor sărbătorii evenimentul prin lansarea unui nou album. Melodia...

Închide