Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Te cunosc de undeva: Elena Ionescu (Mandinga) câștigă cursa transformărilor cu Hafanana - VIDEO

Elena Ionescu (Mandinga) a câștigat cea de-a șaptea ediție a emisiunii Te cunosc de undeva! transformându-se în Afric Simone. Pe 29 martie, Pepe s-a văzut în oglindă pe scenă, Alex Velea luându-i rolul în serios. Doru Todoruț a obținut locul doi, lăsând titlul să-i scape la îndemnul piesei "Let Her Go" (Passenger).
Elena Ionescu de la Mandinga a câștigat cea de-a șaptea ediție a emisiunii Te Cunosc De Undeva!

Elena Ionescu de la Mandinga a câștigat cea de-a șaptea ediție a emisiunii Te Cunosc De Undeva!

Horia Brenciu a dat un "boost" divertismentului Antenei 1, intrând în juriul emisiunii "Te cunosc de undeva!" pe 29 martie 2014. El o înlocuiește pe Delia Matache, făcând echipă cu Monica Anghel, Pepe și Andrei Aradits. Concurenții sezonului sunt Andreea Bănică, Elena Ionescu, Raluka, Nicole Cherry, Alex Velea, Doru Todoruț, Florin Ristei și Alex Mațaev.

Elena de la Mandinga a prins curaj în cea de-a șaptea ediție a acestui sezon, rolul în travesti Afric Simone aducându-i reușita cu interpretarea piesei "Hafanana". A prins culoare, și-a încrețit părul în stil african și a plusat la întregirea transformării masculine. Doru Todoruț s-a clasat la doar un punct în spatele Elenei Ionescu, fiind apreciat pentru interpretarea piesei "Let Her Go".

Video: Elena Ionescu (Mandinga) - Afric Simone - "Hafanana"

Interpretarea vocală cât mai apropiată de original e doar un aspect ce contează la "Te cunosc de undeva!". Alături de transformarea vizuală prin machiaj și vestimentație, jocul scenic face diferența între concurenți și sporește plăcerea privitorilor la TV. Punerea față în față a imitatorului cu cel vizat de rol a dat roade în cazul Alex Velea - Pepe. Cântărețul latino și-a recunoscut geaca de piele, stilul și frizura, oprindu-și sosia să nu dea din casă prea multe secrete.

Clasamentul Te cunosc de undeva! din 29 martie 2014

  1. Elena Ionescu (Mandinga)
  2. Doru Todoruț
  3. Alex Velea
  4. Nicole Cherry
  5. Florin Ristei
  6. Raluka
  7. Alex Mațaev
  8. Andreea Bănică

Poți vota mai jos transformarea preferată!

Delia nu s-a retras pur și simplu din emisiune, ci a ales calea transformării. Ea a clonat-o pe Loredana Groza, interpretând piesa "Lumea ta" alături de Doru Todoruț de sub machiajul lui Carla's Dreams. Cântăreața și-a intrat în rol, imitând foarte bine vocea Loredanei și gesturile ei într-un schimb de replici cu Horia Brenciu. Momentul a fost unul savuros, amintind de trecutul comun al celor doi antrenori de la Vocea României. Delia Matache va continua colaborarea cu Antena 1 pentru un nou sezon X Factor.

Video: Delia și Doru Todorut - Loredana și Carla's Dreams - "Lumea ta"

Urmărește toate transformările de la Te cunosc de undeva! din 15 martie

Video: Florin Ristei - Elena Merișoreanu - "La hanul cu veselie"

Video: Raluka - Rihanna - "We Found Love"

 

Video: Doru Todoruț - Passenger - "Let Her Go"

Video: Alex Velea - Pepe - "Iubire ca niciodată"

Video: Andreea Bănică - Kelly Rowland - "Love Takes Over"

Video: Alex Mațaev - Elton John - "Sorry Seems To Be The Hardest Word"

Video: Nicole Cherry - Florin Ristei - "Dana"

Ce transformare apreciezi cel mai mult? 29/03/2014

Vezi rezultatele

Transformările viitoare vor fi următoarele: Andreea Bănică - Sertab Erner, Alex Mațaev - Lorde, Raluka - Ștefan Iordache, Florin Ristei - Mika, Alex Velea - Misha, Nicole Cherry - Indila, Doru Todoruț - John Paul Young, Elena Ionescu - Ke$ha. Următoarea ediția Te cunosc de undeva! va fi difuzată pe 5 aprilie 2014.

 

Citește mai multe despre Alex VeleaAndreea BănicăDelia MatacheDoru TodoruțElena IonescuFlorin RisteiHoria BrenciuNicole Cherry
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
La 20 de ani de la moartea lui Kurt Cobain, poliția din Seattle a dezvăluit 35 de poze (developate recent) de la investigații

Pe 5 aprilie 2014 se împlinesc 20 de ani de la moartea lui Kurt Cobain. În acest context, Departamentul de...

Închide