Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Te cunosc de undeva: Doru Todoruț, sosia lui Mărgineanu i l-a furat pe Gore din Chitila - VIDEO

Doru Todoruț de la Deep Central a câștigat cea de-a cincea ediție a emisiunii Te cunosc de undeva!. Pe 15 martie, Mihai Mărgineanu și-a cunoscut sosia, care i l-a furat din repertoriu pe "Gore din Chitila". Alex Velea a demonstrat că Gică Petrescu n-a murit, ci se pregătește pentru revelionul 2180. Câștigătorul X Factor, Florin Ristei a bifat un rol în travesti (Elena Gheorghe), iar Andreea Bănică nu s-a încurcat cu recuzita lui Miley Cyrus.
Doru Todoruț (Deep Central) a câștigat ediția Te cunosc de undeva! din 15 martie 2014 pe seama lui Mărgineanu

Doru Todoruț (Deep Central) a câștigat ediția Te cunosc de undeva! din 15 martie 2014 pe seama lui Mărgineanu

Doru Todoruț a strâns cele mai multe voturi cu rolul lui Mihai Mărgineanu, reușind cea mai bună transformare a sa din cadrul sezonului 5 de la Te cunosc de undeva!. Todoruț a interpretat piesa "Gore din Chitila" într-un mod foarte apropiat de original, uimind asistența inclusiv prin gesturi și asemănările fizice. Mihai Mărgineanu a venit pe platoul de filmare pentru a-și cunoaște "sosia".

Alex Velea ni l-a reamintit pe Gică Petrescu, interpretarea acestuia trezind amintiri nostalgicilor revelioanelor din anii "80. Coverul propus pentru 2180 - "Ia, mai toarnă un păhărel!" s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul final. Podiumul a fost întregit cu transformarea în travesti a lui Florin Ristei. Câștigătorul X Factor de anul trecut a întruchipat-o fără prea multe probleme pe Elena Gheorghe. I-a cântat piesa "Ecou" fără să-și piardă echilibrul pe tocuri.

Te cunosc de undeva: Florin Ristei n-a avut probleme cu rolul în travesti (Elena Gheorghe)

Te cunosc de undeva: Florin Ristei n-a avut probleme cu rolul în travesti (Elena Gheorghe)

La câte parodii și coveruri după "Wrecking Ball" (Miley Cyrus) sunt pe Internet se mai adaugă una. Andreea Bănică a învățat deja celebra piesă a lui Miley Cyrus și nu a ignorat recuzita din videoclipul care a stârnit atâtea controverse. A luat ciocanul în mână și... a spart evident zidul ce-o despărțea de jurații de la Te cunosc de undeva!.

Clasamentul Te cunosc de undeva! din 15 martie 2014

  1. Doru Todoruț
  2. Alex Velea
  3. Florin Ristei
  4. Raluka
  5. Andreea Bănică
  6. Elena Ionescu (Mandinga)
  7. Alex Mațaev
  8. Nicole Cherry

Poți vota mai jos transformarea preferată!

Raluka, Elena Ionescu de la Mandinga și Nicole Cherry s-au transformat în membrele trupei Salt-N-Pepa. Urmărește interpretarea celebrului hit rap "Push It", care a deschis cea de-a cincea ediție a sezonului 5 Te cunosc de undeva!.

Video: Raluk, Elena şi Nicole - Salt-N-Pepa - "Push It"

Nicola a revenit pe micul ecran ca invitată specială a emisiunii Te cunosc de undeva! din 15 martie. Cântăreața a acceptat provocarea și a urcat pe scenă drept Katy Perry. Momentul ei poate fi urmărit în continuare:

Video: Nicola se transformă în Katy Perry - "Roar"

Urmărește transformările de la Te cunosc de undeva! din 15 martie

Video: Doru Todoruț - Mihai Mărgineanu - "Gore din Chitila"

Video: Alex Velea - Gică Petrescu - "Ia, mai toarnă un păhărel!"

Video: Andreea Bănică - Miley Cyrus - "Wrecking Ball"

Video: Alex Mațaev - Ryan Tedder - "Counting Stars"

Video: Nicole Cherry - Sasabone - "Shalala Lala"

Ce transformare apreciezi cel mai mult? 15/03/2014

Vezi rezultatele

Citește mai multe despre Alex VeleaAndreea BănicăDoru TodoruțFlorin Ristei
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Franz Ferdinand a lansat "Fresh Strawberries" - VIDEOCLIP

Franz Ferdinand a lansat un nou videoclip, single-ul promovat fiind "Fresh Strawberries". Piesa este extrasă de pe ultimul album al...

Închide