Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Taxi a lansat o piesă nouă, "Iubește-mă în doze mici" - AUDIO

Înainte de concertul aniversar al trupei, Taxi dezvăluie un nou single, "Iubește-mă în doze mici". Piesa este extrasă de pe albumul "15", ce va fi lansat pe 14 martie.

Publicat

pe

Dan Teodorescu de la Taxi, concert Arenele Romane, 6 iunie 2013

Taxi continuă promovarea noului album "15" prin lansarea unui single nou, intitulat "Iubește-mă în doze mici". Piesa a fost interpretată în premieră în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, trupa profitând de ocazie pentru a anunța și data lansării discului.

"Pe 14 martie lansăm albumul "15", împreună cu Gazeta Sporturilor. În avanpremieră, o piesă de pe album, prezentată azi la Neatza cu Răzvan și Dani", a anunțat Taxi pe pagina oficială de Facebook.

Pe noul album se regăsește și melodia “Tăcerea din ochi”, ce susține o campanie de stopare a violenței împotriva femeilor. Mișcarea socială se bucură de un site, tacereadinochi.ro, adresat femeilor din România abuzate fizic și psihic. Pentru promovarea piesei formația a lansat un videoclip regizat de Iulia Lumânare, în care joacă și Mihaela Rădulescu. Printre oamenii de televiziune și actorii care s-au mai implicat în susținerea proiectului se numără Victor Petcu, Alexandra Ioniță, Robert Albu și Luca Preoteasa.

Taxi va serba pe 17 martie 15 ani de existență a trupei. Printre momentele cheie din activitatea Taxi, se numără lansarea piesei “Criogenia salvează România” în 1999, participarea la Eurovision în 2000 cu melodia “Luna”, lansarea single-ului “Stelele care cad”(2006) și “Trilogia celor 2 cuvinte” (2012) cu videoclipurile “Cele două cuvinte”, “Nonstop” și “Ești iubibilă”, în care au apărut nume precum Marius Vizante, Mihaela Rădulescu, Răzvan și Dani, Virgil Ianțu, Teo Trandafir, Andreea Berecleanu, Bianca Brad, Andreea Esca și mulți alții.

Trupa Taxi va susține un concert aniversar la Sala Palatului pe 17 martie, anunțând deja o serie de invitați speciali. Până acum știm că vor urca pe scenă Cornelia Tihon, Grupul de Copii „Do Re Mi”, Corul MadrigalMarius Florea Vizante, Maia Morgenstern și Emilia Popescu.

 Taxi - "Iubeşte-mă în doze mici"

Comentează

Trending