Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Shakira a lansat "Empire" - LYRIC VIDEO

Înainte de lansarea videoclipului "Empire", filmat pe 8 martie, Shakira alimentează nerăbdarea fanilor printr-un lyric video. Produs de The Uprising Creative, clipul ne prezintă renașterea naturii pe versurile unei piese scrise parcă pentru acest context.
Shakira -

Shakira - "Empire" (secvență lyric video)

Deși "Empire" este o piesă de dragoste, versurile se potrivesc excelent cu scenariul gândit pentru lyric video. Ideea renașterii, ce poate fi privită nu doar din perspectiva unei relații, este îmbrăcată astfel într-un context diferit, demonstrând că tematica aleasă de Shakira poate avea semnificații atât la nivel intim, cât și la nivel colectiv, global.

Videoclipul "Empire", ce a fost deja filmat, va merge pe o altfel de reprezentare. Shakira a dorit ca pentru acest clip să îmbrace rochie de mireasă, de aici putând deduce cu ușurință tonalitatea aleasă.

"Empire" este cel de-al doilea single extras de pe noul album "Shakira". Discul va apărea pe piață pe 21 martie, fiind lansat sub egida casei de discuri RCA Records. Pentru acest material, artista columbiană a colaborat cu o listă impresionantă de artiști și producători: Sia Furler, Ester Dean, Ne-Yo, Afrojack, Skrillex, Tiësto, Akon, Benny Blanco, The Runners, Max Martin și Dr. Luke

Tracklist "Shakira":

 1. Dare (La La La)
 2. Can’t Remember to Forget You (feat. Rihanna)
 3. Empire
 4. You Don’t Care About Me
 5. Cut Me Deep’ (feat. MAGIC!)
 6. Spotlight
 7. Broken Record
 8. Medince (feat. Blake Shelton)
 9. 23
 10. The One Thing
 11. Nunca me acuerdo de olvidarte
 12. Loca por ti

"Shakira" este cel de-al 10-lea din carieră și cel de-al 4-lea înregistrat cu versuri în limba engleză. În cadrul unui interviu acordat recent, Shakira a mărturisit că albumul este dedicat partenerului său de viață, fotbalistul Gerard Pique. Cei doi au devenit părinți la începutul anului trecut, Shakira dând naștere unui băiețel pe care l-au botezat Milan.

Shakira - "Empire" (Lyric Video)

Citește mai multe despre Shakira
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ellie Goulding a lansat videoclipul "Beating Heart" (soundtrack "Divergent")

Ellie Goulding a prezentat în premieră la MTV noul său videoclip, realizat pentru piesa "Beating Heart". Melodia este inclusă pe...

Închide