Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

S-au pus în vânzare biletele pentru WonderDay

S-au pus în vânzare biletele pentru WonderDay, un eveniment-concept așteptat pe 29 iunie pe domeniul Palatului Mogoșoaia de lângă București. Renumitul artist israelian Asaf Avidan va cânta în premieră în România.
Asaf Avidan

Asaf Avidan (foto: Dudi Hasson)

În ultima duminică a lunii iunie, Amphitrion va aduce pe domeniul Mogoșoaia frumusețea și unicitatea unui eveniment-concept, primul de acest gen din țară: WonderDay. Evenimentul va aduce în prim plan concertele live de excepție ale unor artiști aflați pentru prima dată în România, dar și producții artistice originale. Totul va fi pus în scenă într-un spațiu autentic de poveste presărat cu decoruri unice, instalații luminoase spectaculoase și elemente fantastice ce vor prinde viață timp de o zi.

Asaf Avidan, unul dintre cei mai reprezentativi artiști ai noului val, va întregi povestea WonderDay cu un concert în premieră, pe data de 29 iunie. Asaf este considerat revelația și „furtuna muzicală” a Europei,  declanșând o revoluție artistică prin stilul său unic completat de inflexiunile vocale uluitoare. Vocea sa a atras nenumărate comparații cu artiști celebri precum Jeff Buckley sau Janis Joplin, criticii din întreaga lume numindu-l „un nou Mesia” (Rolling Stone Mexico), „un înger răgușit” sau „o forță a naturii”.

Cunoscut internațional în urma hitului "One Day", Asaf Avidan a cucerit inimile publicului de pretutindeni prin versuri sincere amestecate cu sunete de folk, blues și rock. Printre admiratorii săi îi găsim pe Ben Harper și Robert Plant. Dupa aproape 8 ani de activitate muzicală și 3 albume de studio înregistrate alături de trupa The Mojos, solistul a lansat un proiect solo acustic impresionant. Acesta a ajuns rapid pe primele locuri ale topurilor muzicale și pe marile scene ale lumii, urmând ca pe 29 iunie să poată fi ascultat live pentru prima data și în România.

Prețuri bilete WonderDay:

  • Early-Bird - 99 lei (in perioada 5 martie – 5 aprilie)
  • Regular - 129 lei (in perioada 6 aprilie – 6 mai)
  • Regular - 139 lei (in perioada 7 mai – 7 iunie)
  • Regular - 149 lei (in perioada 8 iunie – 28 iunie)
  • On The Day - 160 lei (in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile)

WonderDay debutează la Palatul Mogoșoaia chiar în „Anul Brâncoveanu”, la 300 de ani după martiriul Brâncovenilor, aducând astfel un omagiu domnitorului și omului de cultură Constantin Brâncoveanu. Organizatorul Amphitrion va anunța și alți artiști și noutati din cadrul programului evenimentului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Asaf Avidan
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N' Roses lansează în aprilie noul DVD "Appetite For Democracy"

Formaţia Guns N' Roses va lansa în luna aprilie primul DVD 3D din carieră, intitulat "Appetite For Democracy". Acest material...

Închide