Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"Royals" (Lorde), cântat de Bruce Springsteen la chitară și muzicuță - VIDEO

Dacă sunteți curioși să aflați cum sună "Royals" de la Lorde interpretat la chitară acustică, cu un intro la muzicuță și o voce inconfundabilă, vă propunem să ascultați un cover realizat de Bruce Springsteen. "The Boss" a atins coarda sensibilă a fanilor din Noua Zeelandă prin acest cover făcut după un hit al artistei lor preferate, cu care se mândresc, pe bună dreptate, mulți conaționali. Coverul a fost interpretat live, în cadrul unui concert susținut în Auckland.

Publicat

pe

Bruce Springsteen / Lorde

Deși este un artist ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, Bruce Springsteen mai face din când în când și coveruri. Ultimul realizat este după hitul "Royals" lansat de tânăra Lorde, artistă ce a cucerit topuri, critici și oameni de pretutindeni prin stilul său muzical. Coverul a fost interpretat live la voce, chitară acustică și muzicuță în cadrul ultimului concert susținut de Bruce Springsteen în Auckland, orașul în care s-a născut Lorde și în care, așa cum este ușor de intuit, fanii tinerei artiste sunt printre cei mai entuziaști.

Cadoul făcut de "The Boss" publicului din Noua Zeelandă a fost bine primit. Drept dovadă, interpretarea lui Bruce Springsteen a fost aplaudată la scenă deschisă, clipul strângând în scurtă vreme peste 500.000 de vizualizări.

În vârstă de 63 de ani, Bruce Springsteen a vândut de-a lungul celor 4 decenii de carieră muzicală peste 120 de milioane de albume, în palmares fiind incluse și 20 de premii Grammy, 2 Globuri de Aur și un premiu Oscar la categoria Best Original Song pentru piesa "Streets of Philadelphia". În topul Cei mai buni artiști ai tuturor timpurilor realizat de Rolling Stone Magazine în 2004 s-a plasat pe poziția 23.

Pe 8 februarie 2013, cu ocazia premiilor Grammy 2013, Bruce Springsteen a primit premiul "Person of The Year". În cadrul licitației din seara evenimentului, artistul a oferit o chitară care s-a vândut cu 250.000 de dolari, banii ajungând la oragnizația Musicare care oferă sprijin financiar, medical și personal muzicienilor aflați în impas din diverse cauze.

Bruce Springsteen - "Royals" (cover Lorde)

Comentează

Trending