Urmărește-ne în Social Media

Muzică & Dans

Reducere de 50% la ultimele bilete Lord Of The Dance din București

Luna mărțișorului aduce vești bune pentru iubitorii artei, spectacolului și dansului. Oricine cumpără în zilele de joi și vineri (13 si 14 martie 2014) un bilet la spectacolul Lord Of The Dance din București, de la ora 16.00, va beneficia de o reducere de 50%.

Publicat

pe

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012
Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Promoția este valabilă doar în zilele de joi și vineri (13 si 14 martie 2014, începând cu ora 00.00 a zilei de joi) și este disponibilă atât la punctele de vânzare fizice, cât și în cazul achiziționării online.

Prețurile biletelor pentru spectacolul din 14 Martie 2014, ora 16.00:

  • 350 lei (categoria VIP) (preț întreg) –> cu reducerea de 50%, cumpărătorul plătește doar 175 lei
  • 300 lei (categoria 1) (preț întreg) –> cu reducerea de 50%, cumpărătorul plătește doar 150 lei
  • 250 lei (categoria 2) (preț întreg) –> cu reducerea de 50%, cumpărătorul plătește doar 125 lei
  • 200 lei (categoria 3) (preț întreg) –> cu reducerea de 50%, cumpărătorul plătește doar 100 lei
  • 150 lei (categoria 4) (preț întreg) –> cu reducerea de 50%, cumpărătorul plătește doar 75 lei
  • 100 lei (categoria 5) (preț întreg) –> cu reducerea de 50%, cumpărătorul plătește doar 50 lei

Show-ul supranumit "o minune a lumii moderne" (datorită faptului ca întotdeauna realizează spectacole cu casa închisă) va aduce din nou în țara noastră personajele mitice care redau prin dans celebra poveste din folclorul irlandez. Ani de-a rândul, reprezentația Lord Of The Dance a umplut sălile de spectacol din cele mai mari orașe ale României, audiența fiind extrem de curioasă și încântată să îi vadă în acțiune pe magicienii dansului irlandez. Zeci de personaje fantastice vor purta publicul într-o lume de poveste, în care zânele și personajele pozitive vor sta pe aceeași scenă cu spiritele rele, se vor lupta și vor pierde sau vor câștiga rând pe rând libertatea.

Creatorul acestui spectacol este dansatorul și coregraful Michael Flatley. Acesta deține titlul de cel mai rapid dansator de step și titlul de cel mai bine plătit dansator din lume. El a stabilit și recordul Guinness pentru cele mai rapide picioare din lume. A creat și produs show-uri precum "Lord Of The Dance", "Riverdance", "Feet Of Flames" și "Celtic Tiger".

Spectacolul de la ora 20.00, pe care trupa Lord Of The Dance îl va susține pe 14 martie la Sala Palatului din capitală este sold out. Singurele bilete disponibile în București rămân, astfel, cele pentru reprezentația de la ora 16.00.

Comentează

Concerte & turnee

Spectacolul Lord of the Dance 2024 este vândut în proporție de 50%

După succesul ediției aniversare de la București, Lord of the Dance revine pe scena Sălii Palatului pe 21 mai 2024, cu spectacolul de excepție "Lifetime of Standing Ovations".

Publicat

pe

Concert Lord of The Dance la Sala palatului pe 13 aprilie 2018 │ FOTO: Catalin Oancea / InfoMusic.ro

Lord of the Dance, celebrul spectacol de dans irlandez, revine la București pe 21 mai 2024, cu un nou concept - "Lifetime of Standing Ovations". Inspirația pentru noul concept vine de la publicul însuși. Deși este un spectacol cu o istorie de peste 25 de ani, grație creativității și magiei pe care dansatorii le creează pe scenă și scenografiei mereu inedite, spectatorii nu au încetat să își dorească să se bucure de o astfel de experiență an de an. Astfel, se poate spune că Lord of the Dance va rămâne pe viață în atenția și aplauzele publicului. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa exprimată prin dans, coregrafie fantastică și muzică specială, a uimit spectatorii din întreaga lume.

Românii sunt, la rândul lor, fascinați de coregrafiile pline de energie, astfel că show-urile Lord of the Dance s-au desfășurat cu casa închisă, iar pentru spectacolul din mai, biletele s-au vândut deja în proporție de 50 %.

Show-ul "Lifetime of Standing Ovations" se anunță a fi o incursiune în fascinanta lume a costumelor sofisticate și a unor coregrafii unicat. Pe lângă dansuri și costume noi, dar și cele mai actuale tehnologii ce produc efecte vizuale magnifice, show-ul produs în regia lui Michael Flatley și acompaniat de compozițiile lui Gerard Fahy este, cu siguranță, un spectacol de neratat.

De la primul spectacol în urmă cu peste 25 de ani, Michael Flatley și Lord of the Dance au devenit sinonime cu magia dansului irlandez. Cu milioane de fani din întreaga lume, fondatorul proiectului LOTD, Michael Flatley, este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut atins prin performanțele extraordinare de-a lungul carierei sale.

Prețuri bilete Lord of the Dance 2024

Biletele pentru spectacolul Lord of the Dance de la Sala Palatului încep de la 99 lei și ajung până la 599 lei, în funcție de categoria de loc, și pot fi achiziționate online. Categoria de bilete VIP este aproape epuizată. Pentru mai multe detalii despre tichete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending