Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Rashid și Gabriel Cotabiță prezintă noul videoclip "Domnișoară"

Rashid, unul dintre "băieții răi" ai hip-hop-ului românesc, ne aduce în această primăvară o colaborare cel puțin surprinzătoare. Membrul C.I.A. lansează videoclipul "Domnișoară" alături de Gabriel Cotabiță.

Publicat

pe

Rashid feat. Gabriel Cotabiță - "Domnișoară" (secvență videoclip)

"Piesa în sine mă 'obsedează' încă din copilărie, dar concret ideea aceste producții a încolțit acum doi ani, când am redescoperit-o. Acum câteva luni le-am spus lui Smiley și lui Alex Velea că vreau să fac un remake al piesei, lor li s-a părut fresh și... l-am sunat pe Gabi. I-a plăcut sound-ul, abordarea mea pe piesa, a venit la studio, și-a făcut treaba impecabil ca de obicei și restul... e cancan", a declarat Rashid.

În legătură cu locul muzicii hip-hop în cadrul industriei muzicale de la noi din acest moment, Rashid este de părere să acest stil a evoluat.

"Mie mi se pare că sound-ul a evoluat, subiectele abordate sunt mai relaxate decât în trecut și pe undeva se tinde spre normalitate, publicul având la dispoziție o paletă mai variată de artiști."

Se spune că "domnișoarele" preferă băieții răi, iar Rashid ne confirmă acest lucru:

"Daca ne uităm în istorie, tot timpul femeile au fost atrase de băieții răi, în mare parte este adevărată această ipoteză iar în muzică noi, rapperii, suntem percepuți ca 'băieții răi’", a spus Rashid zâmbind.

În vara lui 2013, Rashid a colaborat cu Bibanu MixXL pentru piesa "Zile bune zile rele". Melodia este o producție DopeFilm Records, labelul care a lansat în ultimii doi ani single-uri ca "La fel" (cu Delia Matache) sau "Campion" (cu Puya).

Rashid și Gabriel Cotabiță - "Domnișoară"

Trending