Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

QUEEN pleacă în turneu cu Adam Lambert - VIDEO PROMO

Brian May, Roger Taylor și Adam Lambert vor pleca într-un turneu american în această vară. Primul concert QUEEN + Adam Lambert va avea loc pe 19 iunie la Chicago. Urmărește materialul video de prezentare.
Queen va pleca în turneu cu Adam Lambert

Queen va pleca în turneu cu Adam Lambert

Trupa QUEEN a dat publicității materialul video ce promovează turneul nord-american din această vară. Brian May și Roger Taylor au anunțat în cadrul unei conferințe de presă de la Madison Square Garden de pe 6 martie că vor susține 19 concerte alături de solistul vocal Adam Lambert"Let's ROCK those beautiful arenas JUST ONE MORE TIME!" a declarat Brian May.

"Respect profund fenomenul QUEEN", a spus Lambert. "Gândul că voi împărți scena cu ei pentru un turneu întreg în America de Nord este ireal de frumos. Sunt onorat să ofer tributul meu în memoria lui Freddie. Este eroul meu personal și sunt recunoscător că am șansa să interpretez o muzică atât de puternică pentru fanii unei trupe legendare. Știu că acest turneu va fi o referință importantă în cariera mea și că împreună cu Brian, Roger și restul formației vom face magie în seara concertului", a adăugat acesta.

Turneul este prezentat de Live Nation. Prezentarea de mai jos începe cu "We Will Rock You" (News of the World, 1977), piesă emblematică pe durata căreia se succed coperțile albumelor lansate de QUEEN. Ca o paranteză, chitaristul Brian May și toboșarul Roger Taylor au mai cântat celebrul imn rock cu Jessie J pe 12 august 2012, la ceremonia de deschidere a Olimpiadei de la Londra. Urmăriți înregistrări live cu Adam Lambert alături de QUEEN în câteva concerte din 2012.

VIDEO PROMO: Turneu QUEEN + Adam Lambert

Adam Lambert a cântat prima dată cu cei doi membri QUEEN la American Idol în 2009, interpretând “We Are The Champions”. Au urmat o apariție la MTV European Music Awards (Irlanda, 2011) și concerte prin Rusia, Ucraina și Polonia, plus trei show-uri sold out în Londra la Hammersmith Apollo în 2012. "Merită provocarea și sunt sigur că Adam ar fi primit aprobarea din partea lui Freddie", spunea mai demult Brian May.

Adam Lambert (32 de ani) a devenit cunoscut întregii lumi în urma performanțelor vocale demonstrate în cel de-al 8-lea sezon American Idol. Fostul finalist (locul 2) a devenit mai faimos decât câștigătorul respectivei emisiuni. Lambert a debutat cu albumul "For Your Entertainment" în același an, 2009. Discul i-a adus o nominalizare la Premiile Grammy pentru Cea mai bună voce pop masculină. Următorul album, "Trespassing" din 2012, a intrat direct pe locul întâi în topul Billboard. În 2014, solistul pop-rock va lansa un nou material discografic.

Citește mai multe despre Adam LambertBrian MayQueenRoger Taylor
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu QUEEN

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prince își prezintă noua piesă "FunkNRoll" și simțul umorului în show-ul lui Arsenio

Prince și trupa sa 3rdEyeGirl au dezvăluit noua melodie "FunkNRoll", care va fi inclusă pe viitorul album, "Plectrumelectrum". Premiera a...

Închide