Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Program și reguli de acces pentru concertul Richard Clayderman

La doar un an de la concertul susținut la Sala Palatului, Richard Clayderman revine la București pe 19 martie 2014 pentru un nou spectacol inedit. Evenimentul se va desfășura în aceeași locație cu începere de la ora 19.00. Vezi programul și regulile de acces la concert.

Concertul Richard Clayderman de la Sala Palatului de pe 21 martie 2013

La doar un an de la concertul susținut la Sala Palatului, Richard Clayderman revine la București pe 19 martie 2014 pentru un nou spectacol inedit. Evenimentul se va desfășura în aceeași locație cu începere de la ora 19.00 și este organizat de Phoenix Entertainment.

Richard Clayderman va încânta spectatorii cu armonia emanată de sunetul pianului său într-un eveniment ce nu va fi uitat cu ușurință de publicul român. Pianistul va fi acompaniat de muzica magistrală a Cameratei Regale, întregul spectacol fiind condimentat de percuționistul Daniel Ciampolini.

Program și reguli de acces la concertul Richard Clayderman:

Accesul publicului se face începând cu ora 19.00 iar spectatorii pot părăsi Sala Palatului numai pe la ușa 10 și pot reveni doar dacă au fost înregistrați de personalul de la ușă. Copiii sub 5 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de părinți, care se obligă să îi supravegheze.

În spațiul de concert este interzisă intrarea cu orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, contondente, băuturi sau mâncare. Spectatorii sunt rugați să nu folosească aparate de fotografiat profesionale sau semiprofesionale, să nu utilizeze flash-ul și să își seteze telefoanele mobile în modul silențios pe durata spectacolului.

Prince of Romance, aşa cum este supranumit celebrul pianist, va oferi celor prezenţi două ore feerice, în care va interpreta cele mai cunoscute şi apreciate cântece ale sale. Dintre acestea nu va lipsi cea mai iubită piesă a artistului francez, “Ballade pour Adeline“, aflată în inimile tuturor ascultătorilor săi şi care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ţări.

Richard Clayderman - "Ballade pour Adeline"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Richard Clayderman
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Premieră mondială la Jazz In Church Festival 2014

A doua ediție Jazz In Church Festival, ce are loc între 3-6 aprilie în Biserica Luterană, București, va prezenta în...

Închide