Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Program și reguli de acces la concertul Delilah

Cântăreața londoneză Delilah va concerta la București pe 21 martie 2014, în continuarea seriei de evenimente Deck. În deschiderea concertului din Atelierul de Producție vor cânta Lucia și Adnana Sun. Consultă în articol programul și regulile de acces comunicate de organizatori.

Publicat

pe

Delilah │ FOTO: Mat Hollyoak (V Magazine)

Accesul la concertul Delilah din Atelierul de Producție se va face începând cu ora 22:00, programul deschizându-se cu Adnana Sun, care a pregătit un set special, ce va include hip hop soul si smooth d’n’b. De la ora 23:15 va urca pe scenă Lucia, o prezență încântătoare cu o voce seducătoare. Delilah va urca pe scenă chiar la miezul nopții, iar organizatorii recomandă publicului să vină în timp util, pentru a evita eventualele aglomerări la intrarea în club. În zona de eveniment nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video.

Paloma Ayana Stoecker a devenit cunoscută pe scena muzicală din Londra sub pseudonimul Delilah, împrumutat de la bunica sa. Cântăreața s-a născut la Paris, dar la o vârstă fragedă s-a mutat împreună cu mama ei în Londra, după despărțirea părinților. A studiat în Anglia, încercându-și talentul în muzică. Cunoscând industria prin activitatea tatălui ei care promova trupe britanice, Paloma a trimis un demo casei de discuri Island Records. A captat atenția producătorilor și la doar 17 ani a semnat primul contract cu Atlantic Records.

Citește interviul Delilah acordat InfoMusic

Biletele pentru cea de-a doua ediție Deck mai pot fi achiziționate din rețeaua magazinelor Diverta, dar și de la următoarele locații din Bucuresti: Grand Café Van Gogh (Str. Smardan Nr. 9) si Beros & Van Schaik (Str. Covaci Nr. 19), sau online, de pe Myticket.ro si Iabilet.ro, la pretul de 50 de lei. În seara evenimentului acestea vor putea fi cumpărate și de la intrarea în Atelierul de Producție, în limita disponibilității, la prețul de 60 de lei.

Deck Sounds este o nouă platformă muzicală, dedicata tinerilor artiști a căror carieră a debutat deja pe scene europene, fiind considerați “the next best thing” în muzica electro și indie rock internațională.

Lucia, cea care va deschide evenimentul de vineri, a pregătit si un mesaj special pentru public.

Mesajul Luciei înaintea concertului Delilah

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 21 martie 2014

Delilah

Loc
Atelierul de Producție

Trending