Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Program și reguli acces pentru concertul Taxi de la Sala Palatului

După lansarea albumului "15", ce a avut loc vineri, 14 martie, împreună cu Gazeta Sporturilor, Taxi va urca pe scena Sălii Palatului pentru concertul aniversar de 15 ani. Lista invitaților care vor fi alături de Taxi la aniversarea de 15 ani este: Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac, Cornelia Tihon, Marius Florea Vizante, Victor Rebengiuc, Horațiu Mălăele, Corul Național de Cameră „Madrigal” și Grupul de copii „Do Re Mi”.

Publicat

pe

Dan Teodorescu de la Taxi, concert Arenele Romane, 6 iunie 2013

În cadrul spectacolului de pe 17 martie, formația va interpreta hiturile binecunoscute, dar și piese de pe noul disc. Fondator, compozitor și textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu și-a pus întreg sufletul în acest proiect. Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-și spune povestea. O va face în stilul caracteristic, adică cu autoironie și umor.

Reguli acces și restricții pentru concertul Taxi:

Accesul în sală se va face începând cu orele 19, spectacolul urmând să înceapă în jurul orelor 20. Copiii sub 6 ani au acces gratuit, dacă părinții sunt dispuși să îi țină în brațe. Persoanele cu dizabilități care au solicitat locuri gratuite au fost înștiințate prin email de acceptarea tuturor solicitărilor. În acest moment lista este închisă. Pentru a preveni situații neplăcute, listăm aici regulile generale și restricționările pe care rugăm publicul să le respecte:

  • accesul se face în baza biletului de intrare valid, o singură dată, pentru o singură persoană; spectatorii trebuie să păstreze biletul până la finalul spectacolului
  • nu este permis accesul cu animale de companie
  • este interzis accesul cu artificii, petarde, alte surse de foc, băuturi alcoolice, arme, obiecte contondente
  • în timpul spectacolului telefoanele trebuie puse pe modul silențios
  • în incinta Sălii Palatului este interzis fumatul
  • nu este permis accesul cu aparatură video și foto profesională sau semiprofesională
  • este strict interzisă filmarea în timpul spectacolului

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 17 martie 2014

Taxi

Loc
Sala Palatului

Trending