Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Placebo - "Scene Of The Crime", videoclip nou în regia Rebecca Rice

Placebo a lansat un nou videoclip, în care muzica și arta dansului se completează reciproc. "Scene Of The Crime" este regizat de Rebecca Rice, director al uneia dintre cele mai prestigioase companii de balet și dans contemporan din Boston.
Placebo -

Placebo - "Scene of Crime" (secvențe videoclip)

Pentru Placebo, clipurile artistice sunt o alegere firească, trupa având mereu o viziune artistică pentru fiecare piesă în parte. Dacă în cazul videoclipului "Too Many Friends" formația a colaborat cu regizorul Saman Kesh, alegând o poveste inspirată din cele mai recente ecranizări cu Sherlock Holmes, pentru noul single "Scene Of The Crime", Placebo a mers pe un scenariu artistic. Conceptul creativ este susținut printr-o colaborare reușită cu Rebecca Rice, un nume sonor în lumea dansului. Director al companiei Rebecca Rice Dance, ce îmbină baletul cu energia dansului modern, regizorul noului clip Placebo are în palmares colaborări cu compozitorul John Harbison, câștigător al Premiului Pulitzer. La realizarea videoclipului "Scene Of The Crime" au contribuit și dansatorii Fanny Sage și Jocelyn Laurent, precum și producătorul Guillaume Marien.

"Scene Of The Crime" este extras de pe noul album Placebo, "Loud Like Love". Discul a fost înregistrat în perioada 2012-2013 în studioul RAK Studios, fiind masterizat de Tim Young, același inginer de sunet care s-a ocupat de albumul "Meds". Materialul discografic a fost lansat pe piață în septembrie, anul trecut, trupa aflându-se momentan în plin turneu de promovare.

Placebo este una dintre cele mai apreciate trupe britanice de rock alternativ ce a luat fiinţă în 1992 la inițiativa vocalistului Brian Molko și a chitaristului Stefan Olsdal. De-a lungul carierei de 15 ani, Brian Molko (chitară/voce), Ştefan Olsdal (bas) și Steve Forrest (tobe) au lansat șase albume de studio, vândute în peste 12 milioane de copii în întreaga lume.

Placebo a cântat în România de 3 ori, ultimul concert având loc în 2012 pe stadionul Iolanda Balaș din București - Recenzie și galerie foto de la concertul Placebo.

Placebo - "Scene Of The Crime" (Videoclip)

Citește mai multe despre Placebo
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Carlos Santana a lansat un clip animat, "La Flaca" - Lyric Video

"Corazon", noul album Carlos Santana va fi lansat în luna mai. Discul îi are ca invitati pe Juanes, Gloria Estefan,...

Închide