Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

"Phoenix-ul nu poate fi dărâmat de nimeni", susține Nicu Covaci

Într-un interviu acordat postului de radio Rock FM, Nicu Covaci a vorbit despre schimbările din cadrul Phoenix și despre planurile de viitor. În discuția sa cu Lucian Boariu, acesta a dezvăluit numele noului solist, menționând că indiferent de componența formației, trebuie reținut faptul că "Phoenix este un produs, nu o gașcă" și că "nu poate fi dărâmat de nimeni".

Nicu Covaci la Rock FM

Nicu Covaci  a dezvăluit în cadrul interviului Rock FM că Adam Costin este noul solist vocal Phoenix. Acesta a fost ales pentru că "are expresie și o anumită pasiune în voce" . Costin are trupa sa, dar colaborează în paralel și cu Nicu Covaci.

"N-am distrus o formație, ci l-am luat ca să colaborez și să-l fac cunoscut, pentru că merită."

În ce privește plecarea lui  Bogdan Bradu, Nicu Covaci a declarat că-l sprijină în decizia sa de a se întoarce la muzica de operă, o nouă colaborare cu acesta pe viitor nefiind exclusă.

Nicu Covaci a prezentat în cadrul interviului și viziunea sa asupra semnificației trupei Phoenix:

"Formația Phoenix este ceea ce apare cu mine pe scenă. Două ore cine-i cu mine pe scenă este Phoenix. Phoenix este un produs, nu o gașcă. Este un produs spiritual, un produs artistic și cine-l sprijină în acel moment este Phoenix. Dacă toți care au trecut prin Phoenix ar face formații – cum încearcă ăștia acuma – ar fi nu știu câte zeci de formații Phoenix. Este absurd!"

Noile piese Phoenix sunt "Vino, Țepeș!" și "Marea țiganiadă"

Activitatea trupei Phoenix continuă, deși formația nu are impresar și nici management. "Vino, Țepeș!" și "Marea țiganiadă" sunt două dintre noile piese ale trupei, acestea fiind prezentate în cadrul emisiunii lui Lucian Boariu. Momentan nu se cunosc detalii depre următoarele concerte, Nicu Covaci mărturisind că îi este greu să se ocupe de asta de la distanță.

"Eu încerc să fac ceea ce pot, dar, de la distanță, este foarte greu. Dacă ai o asemenea formație, oamenii ar trebui să poată trăi din ea. Spre rușinea mea, din Phoenix nu se poate trăi. Și atunci eu trebuie să-i las să-și facă alte proiecte personale, paralel cu Phoenix. Și n-am nimic împotrivă", a susținut Covaci.

Nicu Covaci: "Phoenix-ul nu poate fi dărâmat de nimeni"

Liderul Phoenix a mărturisit că nu se gândește la retragere deocamdată și că atâta timp cât este provocat, va continua să facă tot ce îi stă în putință pentru a demonstra că "dreptatea învinge".

"N-am să stau la infinit cu chitara la gât, însă n-am de gând să cedez, mai ales că la ora asta sunt provocat și vreau să demonstrez că dreptatea va învinge până la capăt. Phoenixul nu poate fi dărâmat de nimeni. Ce am construit eu în 50 de ani nu poate să sape nimeni și vom merge mai departe", a dat Covaci asigurări.

Citește mai multe despre Nicu CovaciPhoenix
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Reducere de 50% la ultimele bilete Lord Of The Dance din București

Luna mărțișorului aduce vești bune pentru iubitorii artei, spectacolului și dansului. Oricine cumpără în zilele de joi și vineri (13...

Închide