Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Passenger a lansat un nou videoclip, "Whispers"

După ce a cucerit topurile de pretutindeni cu hitul "Let Her Go", artistul britanic Passenger revine cu un nou album și un videoclip ce promovează piesa centrală a discului. Urmărește clipul "Whispers" în articol.

Publicat

pe

Passenger

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit să se facă auzit la nivel internațional. Hitul "Let Her Go" a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de copii în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. "Let Her Go" a fost asemenea unei comori ascunse, ce a reușit în cele din urmă să ajungă la urechile publicului.

Artistul britanic va lansa anul acesta cel de-al 4-lea album din carieră. Intitulat "Whispers", discul este promovat prin intermediul unui videoclip realizat pentru piesa ce dă titlul materialului.

"Salutare fani Passenger! Sunt încântat să vă anunț că noul meu album, "Whispers", va fi lansat la începutul lunii iunie. Puteți precomanda discul în format fizic sau digital de pe site-ul meu oficial. Mai jos aveți un videoclip realizat în studio pentru piesa care dă titlul albumului. Mulțumiri Jarrad Seng Photography și tuturor muzicienilor care s-au implicat în acest proiect - simt cu adevărat că acesta este cel mai bun material din cariera mea. Puteți împărtăți videoclipul și prietenilor voștri. Vă mulțumesc mult - Mike"

Tracklist "Whispers" - Passenger

1. 'Coins In A Fountain'
2. '27'
3. 'Hearts On Fire'
4. 'Bullets'
5. 'Golden Leaves'
6. 'Thunder'
7. 'Rolling Stone'
8. 'Start A Fire'
9. 'Whispers'
10. 'Riding To New York'
11. 'Scare Away The Dark'

Passenger - "Whispers"

Trending