Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Paolo Nutini a lansat "Scream" (Funk My Life Up) - VIDEOCLIP

Fanii Paolo Nutini se pot bucura de primul videoclip al scoțianului lansat după o pauză discografică de 5 ani. Filmat alb-negru, clipul promovează piesa "Scream" (Funk My Life Up), respectiv "Hottest Record in the World" în opinia lui Zane Lowe de la BBC Radio 1.
Paolo Nutini -

Paolo Nutini - "Scream (Funk My Life Up)" (secvență videoclip)

Dacă vă întrebați ce s-a întâmplat cu Paolo Nutini în cei 5 ani petrecuți departe de studioul de înregistrări, răspunsul poate fi găsit cu ușurință atât în aprecierile criticilor, cât și în feedback-ul primit din partea publicului. Scoțianul cu rădăcini italiene din partea tatălui a cumulat în tot acest timp experiență pe scenele festivalurilor de jazz, devenind mai carismatic, mai matur și mai determinat.

"Scream (Funk My Life Up)" este primul single extras de pe noul album "Caustic Love". Piesa a avut premiera pe radio în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la BBC Radio 1, cucerind apoi criticii de pretutindeni (Rolling Stone, The Guardian, Billboard).

Pentru promovarea single-ului, Paolo Nutini a filmat un videoclip alb-negru, în ton cu sound-ul ușor vintage al piesei. Cadrele ne prezintă multă mișcare și multe personaje, scenariul dând viață și culoare versurilor melodiei.

Cel de-al treilea disc din cariera artistului de 27 de ani,"Caustic Love", va apărea pe piață în aprilie 2014. Pentru acest album, Paolo Nutini a colaborat cu Marc William Brown, Karen Killeen, Morgana Mazzulla și Kelly Parker.

Cunoscut pentru obișnuința de a cânta mereu cu ochii închiși și pentru timbrul distinctiv, cu o răgușeală mulată perfect pe ritmuri de soul, reggae și funk, Paolo Nutini a fost îndrăgit de public încă de la debut. În 2006 apărea pe piață primul album, intitulat "These Streets". Discul a inclus hiturile "Last Request", "Jenny Don't Be Hasty" și "Rewind", urcând până pe poziția a treia în UK Albums Chart. A urmat materialul "Sunny Side Up", clasat și mai bine, chiar în fruntea topului din UK.

Paolo Nutini - "Scream" (Funk My Life Up)

Citește mai multe despre Paolo Nutini
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lily Allen a lansat un nou videoclip, "Our Time"

Lily Allen a lansat videoclipul noului single "Our Time". Piesa este extrasă de pe albumul Sheezus", ce va fi lansat...

Închide