Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Paolo Nutini a lansat versiunea acustică a piesei "Better Man" - VIDEO

Paolo Nutini ne convinge că este un "om mai bun" printr-o piesă acustică interpretată într-o manieră distinctivă: cu ochii închiși, adăugând fiecărui cuvânt greutatea necesară. "Better Man" este extrasă de pe noul album al scoțianului, "Caustic Love".
Paolo Nutini

Paolo Nutini

După "Scream" (Funk My Life Up) și "Iron Sky", Paolo Nutini continuă promovarea noului său album printr-o piesă lentă, de dragoste, intitulată "Better Man". Versiunea acustică a piesei a fost înregistrată live la Café De La Danse, în Paris, unde artistul a concertat recent. De partea de producție și regie a clipului s-a ocupat Dan Massie de la Electric Light Studios.

Cel de-al treilea disc din cariera artistului de 27 de ani, "Caustic Love", va apărea pe piață în aprilie 2014. Pentru acest album, Paolo Nutini a colaborat cu Marc William Brown, Karen Killeen, Morgana Mazzulla și Kelly Parker.

Tracklist "Caustic Love" - Paolo Nutini

 1. Scream (Funk My Life Up)
 2. Let Me Down Easy
 3. Bus Talk
 4. One Day
 5. Numpty
 6. Superfly
 7. Better Man
 8. Iron Sky
 9. Diana
 10. Fashion
 11. Looking For Something
 12. Cherry Blossom
 13. Someone Like You

Cunoscut pentru obișnuința de a cânta mereu cu ochii închiși și pentru timbrul distinctiv, cu o răgușeală mulată perfect pe ritmuri de soul, reggae și funk, Paolo Nutini a fost îndrăgit de public încă de la debut. În 2006 apărea pe piață primul album, intitulat "These Streets". Discul a inclus hiturile "Last Request", "Jenny Don't Be Hasty" și "Rewind", urcând până pe poziția a treia în UK Albums Chart. A urmat materialul "Sunny Side Up", clasat și mai bine, chiar în fruntea topului din UK.

Paolo Nutini - "Better Man" (Acustic)

Citește mai multe despre Paolo Nutini
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Matteo a lansat "Andale" - VIDEOCLIP

La mai puțin de o lună după lansarea piesei "Andale", Matteo revine cu un videoclip colorat pentru acest single. Clipul...

Închide