Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

On Air Music Awards 2014 va avea loc pe 29 aprilie la Sala Polivalentă

On Air Music Awards, gala în cadrul căreia sunt premiați cei mai buni artiști ai industriei muzicale din România, se va desfășura anul acesta pe 29 aprilie 2014, la Sala Polivalentă. Ajuns la cea de-a doua ediție, evenimentul reprezintă o platformă de valorizare a întregii piețe muzicale românești - artiști sau trupe care se manifestă în diferite genuri muzicale, compozitori, case de producție sau producători independenți, organizatori de concerte și festivaluri.

Publicat

pe

On Air Music Awards 2014
On Air Music Awards 2014

On Air Music Awards este un proiect independent, organizat de compania Star Management, neafiliat niciunui trust de media și niciunei structuri din industria muzicală. În tradiția galelor internaționale de premiere, începând de anul acesta regulamentul On Air Music Awards prevede că toți artiștii și casele de producție majore și independente sunt invitați să depună spre jurizare cele mai bune producții lansate în perioada 31 ianuarie 2013 - 1 februarie 2014.

Din juriul On Air Music Awards fac parte 50 de electori care votează independent, în două runde: nominalizările și, ulterior, câștigătorii. Rezultatele sunt centralizate și validate direct de compania de audit Ascentor.

"On Air Music Awards funcționează pe criteriile internaționale ale acestui gen de proiecte. Eliminarea intereselor de grup, a suspiciunilor și păstrarea standardelor înalte pe care le-am impus încă de la prima ediție au ca scop pozitionarea proiectului nostru ca eveniment reper al scenei muzicale din România", a declarat Anca Lupeș, managing partner la Star Management.

Poze de la On Air Music Awards 2013:

  • Iulia Vântur și Virgil Ianțu - Poze pe covorul rosul la On Air Music Awards 2013

  • Andra si Catalin Maruta - Poze pe covorul rosul la On Air Music Awards 2013

  • Robin and the Backstabbers - Poze pe covorul rosul la On Air Music Awards 2013

  • Hi-Q - Poze pe covorul rosul la On Air Music Awards 2013

  • Adelina Pestritu - Poze pe covorul rosul la On Air Music Awards 2013

Vezi galeria completă de poze de la On Air Music Awards 2013!

Vor fi peste două ore de spectacol presărat cu momentele celor mai mari emoții - anunțarea câștigătorilor și înmânarea premiilor On Air Music Awards pentru fiecare dintre cele 21 de categorii.

"Alegerea Sălii Polivalente ca loc de desfășurare a galei este o urmare firească a ecourilor ediției de anul trecut. Încă de la prima ediție am anunțat că există și bilete pentru publicul iubitor de muzică iar 5% din valoarea biletelor vândute va merge la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, pentru achiziționarea de instrumente muzicale, fapt ce a generat o cerere ridicată de bilete pentru ediția de anul acesta. De asemenea, avem o scenografie spectaculoasă care nu putea fi montată decât în acest spațiu", a adăugat Anca Lupeș.

Noi categorii la On Air Music Awards 2014 - Jazz, Hard rock / heavy metal, Cea mai bună muzică pentru un spot publicitar

O noutate a ediției din 2014 este introducerea unor noi categorii, printre care se numără jazz, hard rock / heavy metal, dar și premiul pentru cea mai bună muzică pentru un spot publicitar video. Motivul este faptul că, din ce în ce mai mult în ultimii ani, muzica spoturilor difuzate pe TV sau online a creat hituri și a deschis apetitul publicului și pentru alte genuri de muzică decât cele întâlnite în mod uzual în cluburi sau pe posturile de radio comerciale.

"Ne plac reclamele realizate în străinătate și dansăm de multe ori pe melodiile utilizate la realizarea acestora. De ce n-ar fi la fel și cu muzica românească? Apoi, sunt multe piese care au devenit hit-uri dupa ce au fost introduse ca si coloana sonora a unui spot publicitar. Este o invitație și o provocare atat pentru compozitori, cât și pentru agențiile de publicitate și clienții acestora." (Zoli Toth, Managing Partner)

Biletele vor avea prețuri situate între 140 și 200 lei și vor putea fi achiziționate de pe site-urile MyTicket.ro și Eventim.ro începând de luni, 17 martie. Achiziționarea unui bilet nu garantează intrarea în sală, fiind necesară respectarea dress code-ului, și anume black tie creative.

Comentează

Trending