Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Oasis nu a murit, renaște. Trampolene, fără Liam și Noel - VIDEO

Avem vești bune pentru fanii Oasis. Trupa probabil că nu se va reuni niciodată. Cu sau fără Liam și Noel însă, sound-ul Oasis ”will survive”, sub o formă sau alta. Trampolene este o nouă formație din Marea Britanie, care amintește foarte mult de sound-ul Oasis, cu ceva mai mult nerv și mai puține certuri.

Trampolene

Ca și punk-ul, Oasis nu a murit, renaște. Știm, sună pretențios, dar Trampolene se ridică la nivelul comparației. Considerând faptul că trupa cântă de vreo câteva luni și a captat deja atenția criticilor de la The Guardian, ne putem aștepta la lucruri mari din partea băieților.  Jack Jones (voce, chitară), Wayne Thomas (bass, voce) și Mr. Williams (tobe, voce) au exact atât cât trebuie din sound-ul Oasis, (nu foarte mult, pentru a nu fi acuzați de plagiat) la care se adaugă apoi influențe de la trupe cum ar fi  Kasabian, Libertines sau Black Keys.

Numele Trampolene, dacă vă întrebați ce semnificație are, vă putem spune că vine dintr-o obsesie a vocalistului pentru silabe, multe dintre trupele mari ale industriei având în opinia sa o anume sonoritate.

"Întotdeauna am vrut un nume care să nu aibă mai mult de 3 silabe. Cum ar fi  O-a-sis – Prod-i-gy – Nir-van-a – The-Bea-tles – The-White-stripes – Lib-er-tines – Roll-ing-Stones", a declarat Jack Jones pentru www.radsound.co.uk.

Dintre frații Oasis, Jack îl preferă pe Noel Gallagher, numindu-l în lista artiștilor care îl inspiră cel mai mult. Pe această listă se află și Joe Strummer și Elliot Smith.

Trampolene - "You Do Nothing For Me"

La capitolul concerte, Trampolene nu stă încă foarte bine, în sensul că nu e ușor să fii chemat să cânți într-un loc mai "aerisit" atunci când lumea nu a aflat încă de tine.

"Am încercat cu multă consecvență să obținem un deal pentru un concert în Manchester, dar nimeni nu a vrut să ne ia. Așa încât ce pot face 3 nebuni galezi care nu au nicio idee despre Manchester? Se duc la Trafford Centre și  cântă de nebuni în spațiul public. Ce se întâmplă atunci când te apuci de cântat aiurea în spațiul public? Ești prins. Ăsta e finalul poveștii"

"Alcohol Kiss" este titlul albumului de debut al trupei, ce va apărea pe piață pe 28 aprilie. Va fi un mini-disc, ce va include probabil piesele dezvăluite până acum: "It's Not Rock And Roll", "I Don't Know", "Very Thin", "Under The Strobe Light", "Swansea to Hornsey", "Adrenaline" și cele două melodii incluse în articol.

 Trampolene - "My Bourgeoisie Girl"

Citește mai multe despre Trampolene
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jennifer Lopez a lansat "I Luh Ya PaPi" feat. French Montana - AUDIO

Jennifer Lopez a lansat un nou single, intitulat "I Luh Ya PaPi". Piesa este o colaborare cu French Montana și...

Închide