Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

O măicuță îi uimește pe jurații de la The Voice Italia - VIDEO VIRAL

Sora Cristina Scuccia nu este o măicuță oarecare. Deși s-a dedicat vieții bisericești, visul său din copilărie a fost să devină cântăreață. Măicuțele ce-i sunt superioare în rang, știind de această pasiune a sa pentru muzică, au încurajat-o să se înscrie la The Voice Italia. Așa a ajuns sora Scuccia una dintre senzațiile internetului, clipul său de la audiții depășind 24 de milioane de vizualizări în doar 5 zile.

Sora Cristina Scuccia la Vocea Italiei interpretând ”No One”

Sora Cristina Scuccia a avut de mică un vis. Și-a dorit să ajungă cântăreață. Chiar dacă a decis să-și dedice o mare parte din timpul și activitatea sa bisericii, pasiunea pentru muzică a rămas la fel de puternică. Ajunsă la vârsta de 25 de ani, această tânără călugăriță de origine siciliană, a hotărât să se înscrie la The Voice Italia pentru a-și încerca norocul. Acest pas a fost făcut și cu sprijinul măicuțelor superioare, care au încurajat-o să-și urmeze visul.

În cadrul concursului Vocea Italiei, Cristina Scuccia a ales să interpreteze o piesă din repertoriul Aliciei Keys - "No One" .Încă de la primele acorduri, cei 4 jurați au tresărit la auzul vocii sale, părând impresionați de ceea ce ascultau. Nu a durat mult până când primul scaun s-a întors. Rând pe rând s-au întors apoi toate scaunele, uimirea de pe fețele celor patru jurați fiind vizibilă. Nimeni nu se aștepta să vadă o călugăriță interpretând această piesă cu atât de mult patos.

Clipul cu sora Cristina Scuccia a făcut ravagii pe internet. În mai puțin de 5 zile a strâns peste 24 de milioane de vizualizări, momentul audițiilor acestei măicuțe devenind viral.

The Voice Italia sau Vocea Italiei se află la cel de-al doilea sezon. Juriul este compus din Raffaella Carrà, J Ax, Piero Pelù și Noemi, concursul respectând formatul franzicei.

Cristina Scuccia - "No One" - The Voice Italia

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga jonglează cu simboluri într-un videoclip tip scurtmetraj - "G.U.Y."

Prin fiecare nou videoclip, Lady Gaga construiește un univers creativ. În "G.U.Y.", un videoclip ce ar putea fi încadrat în...

Închide