Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album U2 nu va mai fi lansat anul acesta

U2 nu va mai lansa noul album anul acesta, deși Bono indicase în mai multe interviuri că discul va apărea pe piață în vara lui 2013. Turneul trupei, ce trebuia să înceapă în septembrie, va fi de asemenea amânat.

Publicat

pe

U2 │ FOTO: www.facebook.com

Deși nicio dată oficială a lansării noului album U2 nu fusese anunțată încă, Bono începuse deja promovarea discului, indicând că sunt șanse mari să apară pe piață în această vară. Trupa a lansat, de altfel, și un single nou - "Invisible" - ce sugera implicit că nu va mai dura mult până când fanii se vor putea bucura de un materiul nou U2.

În ciuda acestor indicii, albumul se pare că va fi lansat în cele din urmă în 2015. De asemenea, turneul trupei, ce ar fi trebuit să înceapă în toamna acestui an, va fi amânat tot pentru anul viitor.

"Se pare că durează ceva mai mult să finalizeze un album, acum că au mai îmbătrânit, dar o chestie grozavă legată de U2 este că în cazul acestei trupe un album întreg va suna întotdeauna mai bine decât părțile sale, luate individual. Momentan, acea magie pe care formația reușește mereu să o capteze...încă nu a fost găsită", a declarat o sursă internă pentru Billboard.

Trupa va lucra pentru finalizarea albumului cu Ryan Tedder și Paul Epworth, ce se adaugă unei liste vaste de colaboratori (inclusiv Danger Mouse).

U2 - "Invisible" (The Tonight Show)

În februarie, toboșarul Larry Mullen susținea cu noul album U2 nu a putut fi lansat mai devreme deoarece o mare parte din timp a fost investită în compunerea și înregistrarea piesei "Ordinary Love", soundtrack al filmului biografic "Mandela: Long Walk To Freedom". Ținând cont, însă, că trupa a primit un Glob de Aur și o nominalizare la Oscar pentru această piesă, timpul și energia formației au fost totuși bine investite.

Informațiile privind o nouă amânare a lansării albumului U2 nu sunt, însă, surprinzătoare. Chiar Bono declara recent pentru BBC că există o oarecare temere privind riscul de a deveni irelevanți.

"Încercam să ne dăm seama <<De ce ar vrea lumea un nou album U2?>>. Și atunci ne-am gândit de ce am vrea noi un nou disc. Și am ajuns la concluzia că aveam niște lucruri de terminat. Am simțit că am fost pe punctul de a deveni irelevanți de multe ori în viață. Pentru a depăși momentele astea trebuie să faci ceva care să fie relevant pentru tine și trebuie să fii sincer în privința lucrurilor prin care treci. Pentru mine, asta a însemnat să vorbesc despre ce mi s-a întâmplat la început cu muzica și formația, totul din perspectiva cuiva cu experiență. Dacă asta va fi relevant și pentru alții, atunci va fi grozav. Dar nu știm încă. Cred că "Invisible" este o piesă grozavă, dar nu știu cât de accesibilă e. Vom afla mai târziu dacă e relevantă", a mărturisit Bono.

Premii muzicale

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO

Premiile Grammy 2024 vor fi decernate pe 5 februarie, iar telespectatorii din România pot afla cine vor fi artiștii care vor face un adevărat spectacol în cea mai importantă noapte a industriei muzicale din lume, dar și cine va pleca acasă cu trofeele Academiei de Înregistrări.

Publicat

pe

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO
Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO │ FOTO: PRO TV

Muzica schimbă lumea, iar Premiile Grammy schimbă lumea muzicii. Cei mai importanți artiști se întâlnesc în cea mai spectaculoasă gală: a 66-a ediție a Premiilor Grammy este luni, 5 februarie, de la ora 3 dimineața, în direct pe VOYO.

National Academy of Recording Arts and Sciences va înmâna și în acest an trofee pentru realizări remarcabile în domeniul muzical, în cea mai importantă noapte a industriei. Abonații VOYO vor putea vedea LIVE și în exclusivitate decernarea râvnitelor premii, din Crypto Arena, Los Angeles, și se vor delecta cu momentele impresionante pregătite de Billie Eilish, Dua Lipa, Travis Scott, Burna Boy, Luke Combs, Billy Joel sau Olivia Rodrigo.

În acest an, printre noutățile pregătite de organizatori se numără și prezența legendarei trupe U2 în cadrul evenimentului. Câștigători a 22 de trofee Grammy, membrii U2 vor avea un show unic, transmis pentru prima dată din Sphere, Las Vegas - locul unde formația este rezidentă.

Lista celor care se luptă să pună mâna pe râvnitul trofeu Grammy a fost făcută publică, iar SZA conduce topul din acest an cu nouă nominalizări. Phoebe Bridgers, Șerban Ghenea și Victoria Monét sunt nominalizați la șapte categorii, iar Jack Antonoff, Jon Batiste, boygenius, Brandy Clark, Miley Cyrus, Billie Eilish, Olivia Rodrigo și Taylor Swift au fiecare câte șase nominalizări.

Citește în continuare

Trending