Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Noul album Linkin Park este "îmbibat" de solo-uri de chitară

Noul album al trupei Linkin Park este o adevărată desfășurare de forțe în materie de solo-uri de chitară. Vestea a fost împărtășită publicului de către chitaristul formației, Brad Delson. Acesta a mărturisit în cadrul unui interviu că noul disc are "mult, mult mai multă chitară" decât oricare alt material al trupei.
Brad Delson (Linkin Park)

Brad Delson (Linkin Park) (foto: Sebastian Gerhard)

"Sunt foarte multe solo-uri de chitară pe album. Și dezvăluirea vine din partea cuiva care a fost citat spunând că le urăște", a declarat Brad Delson într-un interviu acordat Music Radar, adăugând: "Nu e vorba că le-aș detesta ca ascultător, ci pur și simplu nu vreau să le cânt; am cam neglijat solo-urile. Încă de la începuturile trupei am simțit că piesele pe care le compuneam nu aveau loc de solo-uri din punct de vedere estetic. Noile compoziții, în schimb, par să ceară solo-uri. Simt că fiecare piesă are câte un solo."

Noul disc, al cărui titlu nu a fost încă dezvăluit, are mai multă chitară decât "Living Things" și decât oricare alt material Linkin Park.

"Discul este în adevăratul sens al cuvântului un experiment muzical și un efort creativ", a mai ținut să menționeze chitaristul Linkin Park.

Detalii despre noul material au fost dezvăluite și de către Mike Shinoda, care a insistat pe sound-ul agresiv.

"În urmă cu câteva luni lucram la câteva demo-uri și am realizat că suna a ceva ce s-ar putea auzi pe posturile de radio. Am ascultat multă muzică indie...Și în același timp ascultam demo-urile și m-am gândit că nu vreau să fac ceva care să sune așa. Ce anume lipsește de pe posturile de radio și ce anume mă entuziasmează și ar putea completa acest gol? Plecând de la această idee am ajuns la compozițiile de pe noul album. Este mai zgomotos și mai visceral decât orice am făcut în ultima perioadă. Și suntem cu toții foarte mândri de asta"

Primul single de pe acest album aflat încă în lucru se numește "Guilty All the Same" și este lansat în colaborare cu rapper-ul Rakim, unul dintre idolii lui Mike Shinoda.

Linkin Park - "Guilty All the Same" feat. Rakim

Citește mai multe despre Linkin Park
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Reguli de acces la Metal All Stars

Mai sunt doar câteva zile până când titanii metalului vor concerta în București în cadrul evenimentului Metal All Stars. Consultă...

Închide