Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Nikki Sixx, basistul trupei Motley Crue, s-a însurat

Cu 2 luni de startul ultimului turneu din carieră, basistul trupei Motley Crue, Nikki Sixx s-a însurat cu modelul Courtney Bingham. Cei doi se cunosc din 2010 iar Sixx este la al treilea mariaj.

Publicat

pe

Nikki Sixx si Courtney Bingham

Sâmbătă, 15 martie, basistul trupei Motely Crue, Nikki Sixx, a spus adio burlaciei pentru a treia oara. Aleasa inimi este modelul Courtney Bingham iar cei doi s-au căsători în Greystone Mansion din Beverly Hills. Sixx, în vârstă de 55 de ani și Courtney, 28 de ani, au avut 130 de invitați iar ceremonia a avut o tentă gothic rock cu mulți păuni. Artistul a purtat un costum negru "asortat" de o bandana plus o pereche de adidași Converse.

Cei doi sau cunoscut în 2010 la scurt timp după ce Nikki Sixx s-a despărțit de Kat Von D, celebra tattoo artist care deține salonul "L.A Ink". Basistul Motley Crue a mai fost căsătorit cu Brandi Brandt (playboy playmate) și actrița Donna D'Errico, acesta având 5 copii.

Pe 2 iulie, Nikki Sixx alături de Motely Crue vor pleca în ultimul turneu din carieră care îl are ca invitat special pe Alice Cooper. Pentru ca această veste să fie credibilă, Motley Crue au semnat un contract legal prin care garantează că nu va mai concerta dupa 2015. Turneul va începe pe 2 iulie și nu este exclus ca Motley Crue să revină la București anul viitor după concertul susținut acum 2 ani la festivalul OST Fest 2012.

Motley Crue - "Girls, Girls, Girls"

Motley Crue a luat naştere în 1980 în California şi a reuşit să vândă până în prezent peste 85 de milioane de albume în întreaga lume. În cei 33 de ani de carieră trupa a lansat 9 albume de studio, însă discurile "Shout at the Devil" (1983), "Theatre of Pain" (1985) şi "Girls, Girls, Girls" (1987) le-au adus celebritatea la nivel internaţional. Motley Crue este celebră și pentru show-urile live, fiecare reprezentaţie  fiind unică şi atent pregătită.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO

Concursurile de talente atrag atenția starurilor rock. Membrii trupei Motley Crue și-au exprimat recent aprecierea pentru o adolescentă de 15 ani, care a cântat la American Idol o piesă de-a lor. Momentul tinerei a fost lăudat, de altfel, și de jurați, Katy Perry, Luke Bryan și Lionel Richie trimițând-o pe Casey Bishop în următoarea etapă.

Publicat

pe

Casey Bishop la American Idol,2021
Casey Bishop la American Idol,2021 │ FOTO: Captură YouTube

American Idol, emisiunea concurs inspirată de formatul Pop Idol din Marea Britanie, a ajuns anul acesta la cel de-al 19-lea sezon. În ciuda longevității acestui show, ce conduce în timp la uzură, emisiunea este încă urmărită de milioane de telespectatori, momentele virale continuând să alimenteze interesul publicului și chiar și al starurilor rock. Casey Bishop, o tânără de 15 ani, a reușit de curând să-i impresioneze pe membrii Mötley Crüe cu audiția sa din cadrul emisiunii de talente.

Destul de timidă în dialogul cu jurații, Casey a mărturisit că nu a mai cântat niciodată pe o scenă și că singurele persoane care știu că ea cântă sunt prietenii din cercul apropiat. Întrebată, apoi, ce genuri muzicale preferă, ea s-a declarat o fană înrăită a muzicii rock, numind trupe ca Nirvana, Red Hot Chili Peppers și Sublime în lista preferatelor sale. Casey iubește, de asemenea, și muzica blues și jazz, amintind-o pe Ella Fitzgerald.

La audiții a ales să interpreteze piesa "Live Wire" de la Motley Crue, într-o versiune a cappella, la cererea lui Katy Perry interpretând și "My Funny Valentine", în stil Sarah Vaughan. Momentul l-a făcut pe juratul Luke Bryan să o declare deja pe Casey Bishop câștigătoarea acestui sezon American Idol.

VIDEO: Casey Bishop la American Idol 2021

Imediat ce momentul cu audiția lui Casey a fost publicat pe YouTube, basistul Motley Crue, Nikki Sixx, a share-uit clipul pe Twitter. I-a reținut greșit vârsta lui Casey, însă mesajul a fost, oricum, măgulitor pentru tânăra concurentă: <<O tipă de 14 ani a rupt cântând "Live Wire" a cappella...Uitați-vă aici>>.

La scurtă vreme, momentul a fost share-uit și pe contul oficial al trupei Motley Crew, împreună cu mesajul: <<Felicitări, Casey Bishop, pentru felul în care i-ai uimit pe jurați cu reinterpretarea genială a piesei "Live Wire".>>

Coverul realizat de Casey se îndepărtează destul de mult de la versiunea originală, ea alegând să interpreteze "Live Wire" în stil blues. Spre comparație, mai jos puteți (re)asculta și originalul piesei.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending