Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Mike Oldfield a lansat versiunea acustica a piesei "Man On The Rocks"

Mike Oldfield a lansat o versiune acustică pentru piesa ce dă titlu noului album, "Man On The Rocks". Solistul Luke Spiller este invitatul lui Oldfield, care interpretează melodia doar la chitară.

Mike Oldfield

Multi-instrumentistul britanic Mike Oldfield, a lansat pe 3 martie 2014 cel de-al 25-lea album de studio intitulat "Man On The Rocks". Recent a fost lansată versiunea acustică a piesei de titlu iar videoclipul, care a fost filmat acasă la Oldfield, îl are ca invitat pe solistul Luke Spiller.

"Man On The Rocks" a fost compus în Bahamas, este înregistrat în Londra și Los Angeles și este produs de Oldfield alături de producătorul britanic Stephen Lipson, care a lucrat de-a lungul carierei cu Jeff Beck, Paul McCartney, Cher, Grace Jones, Annie Lennox, Pet Shop Boys și Simple Minds. Materialul este disponibil în format standard CD, dublu vinil, digital download și deluxe edition.

Mike Oldfield, în vârstă de 60 de ani a lansat ultimul album, intitulat "Music of the Spheres", în anul 2008 sub egida Mercury Records. Discul a fost înregistrat în celebrul studio Abbey Road Studios (The Beatles, Pink Floyd, The Hollies, Badfinger) și a intrat în majoritatea topurilor internaționale și a fost nominalizat pentru premiul Classical Brit Award în 2009.

La începutul acestui an Mike Oldfield a lansat și un album de remixuri, intitulat "Tubular Beats". Discul conține cele mai cunoscute piese ale artistului, dar remixate plus o compoziție nouă, intitulată "Never Too Far", care o are ca invitată pe solista Tarja Turunen (ex-Nightwish).

Mike Oldfield - "Man On The Rocks" (Acoustic Version)

Tracklist "Man On The Rocks":

 1. Sailing
 2. Moonshine
 3. Man On The Rocks
 4. Castaway
 5. Minutes
 6. Dreaming In The Wind
 7. Nuclear
 8. Chariots
 9. Following The Angels
 10. Irene
 11. I Give Myself Away (Cover William McDowell)

Mike Oldfield s-a lansat în muzică la vârsta de 14 ani când a format împreună cu sora lui trupa Sallyangie, iar la 16 ani cânta la chitară bas în Soft Machine. În 1972 s-a întâlnit cu Richard Branson, care se pregătea să-și lanseze noua sa casă de discuri, Virgin Records, iar în 1973 a apărut albumul de debut “Tubular Bells“. Albumul, pe care Oldfield a cântat la mai mult de 20 de instrumente și care acoperă mai multe genuri muzicale, a avut un succes colosal, intrând în Top 10 în Marea Britanie, unde a rămas 279 de săptămâni, o performanță reușită doar de zece albume în istoria acestui clasament. De atunci celebrul artist a mai lansat 23 de albume, care s-au vândut în zeci de milioane de unități în toată lumea.

RECOMANDARE:Cumpără albume din discografia lui Mike Oldfield

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lykke Li - "Love Me Like I'm Not Made Of Stone" - VIDEOCLIP

Artista suedeză Lykke Li a revenit cu un nou videoclip ce promovează piesa "Love Me Like I'm Not Made Of...

Închide