Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Primul single Mihai Chițu (Vocea României) - "Mai mult ca ieri" - AUDIO

Mihai Chițu, câștigătorul ultimului sezon Vocea României, a lansat prima sa piesă. Intitulată “Mai mult ca ieri”, melodia este produsă și compusă de băieții de la Deepcentral, George și Doru, textul fiind scris de Doddy, ce a colaborat și cu Puya.
Mihai Chițu, câștigătorul titlului Vocea României

Mihai Chițu, câștigătorul titlului Vocea României

La doar 2 luni de la câștigarea concursului Vocea României, Mihai Chițu revine în atenția publicului cu primul său single. "Mai mult ca ieri" a fost lansat în cadrul emisiunii  Alarma ProFM, urmând ca varianta de studio a piesei să apară în perioada următoare. Momentan artistul lucrează la albumul său de debut, ce va fi lansat pe piață în această toamnă.

Mihai Chițu a concurat la Vocea României în echipa lui Horia Brenciu. Înaintea finalei, acesta mărturisea că în cadrul concursului a învățat să interpreteze piesa și nu doar să o cânte. Pe 26 decembrie, seara marii decizii, artistul a interpretat trei piese: "O Sole Mio" (în duet cu Horia Brenciu), Caruso (Lara Fabian) și un mix din repertoriul Corinei Chiriac. Preferat de public în trei ediții live, acesta s-a impus în fața finaliștilor din celelalte echipe: Adrian Nour (echipa Smiley), Marius Marin (echipa Loredanei) și Sânziana (echipa Moga), câștigând premiul în valoare de 100.000 de euro.

"Am venit la fiecare preselecție a acestui show, de la primul sezon. Am plecat acasă la primul, am plecat acasă și la al doilea. Pe al treilea l-am câștigat. Vă mulțumesc din suflet și din inimă că ați avut răbdare cu noi toți de aici. Câteodată am fost mai stângaci, câteodată am făcut ce ne-ați cerut. Mulțumesc Vocea României, mulțumesc tuturor celor care m-au votat și ne-au votat. Înseamnă că ați stat în fața televizoarelor și v-a plăcut ceea ce-ați văzut și vă mulțumesc din suflet și din inimă pentru aceste momente. Nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă! Vă mulțumesc din suflet!", a declarat Mihai Chițu în postura de câștigător.

Mihai Chițu - "Mai mult ca ieri"

Citește mai multe despre Horia BrenciuMihai Chițu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Placebo - "Scene Of The Crime", videoclip nou în regia Rebecca Rice

Placebo a lansat un nou videoclip, în care muzica și arta dansului se completează reciproc. "Scene Of The Crime" este...

Închide