Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Mick Jagger, afectat de moartea iubitei, amână turneul The Rolling Stones

Solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger, și-a anulat toate aparițiile programate, iubita lui fiind găsită moartă în apartamentul ei din New York. În vârstă de 47 de ani, L'Wren Scott era creatoare de modă și avea o relație cu Jagger din 2001.

L'Wren Scott & Mick Jagger

The Rolling Stones a anulat concertul care trebuia să-l susțină pe 19 martie în Perth, Australia deoarece iubita solistului Mick Jagger a fost găsită moartă în apartamentul ei din New York. În vârstă de 47 de ani, L'Wren Scott era creatoare de modă și avea o relație cu Jagger din 2001. Se pare că este vorba de o sinucidere, Scott având probleme serioase cu banii, aceasta fiind găsită spânzurată de o eșarfă.

The Rolling Stones se află Australia unde a început turneul "14 On Fire". Urmează concerte în Noua Zeelendă și Europa.

In luna noiembrie 2013 The Rolling Stones a lansat DVD-ul "Sweet Summer Sun Hyde Park Live". Materialul a fost filmat pe 6 iunie 2013 cu ocazia showul-ui susținut în Hyde Park din Londra unde trupa a concertat în fața a peste 100.000 de fani. Evenimentul a făcut parte din cadrul turneului aniversar “50 and Counting” iar invitatul special al serii a fost chitaristul Mick Taylor (ex- The Rolling Stones), care și-a făcut debutul cu trupa în aceeați locație dar în 1969.

Pentru a sărbători împlinirea a 50 de ani de existență a trupei, The Rock and Roll Hall of Fame a deschis o expoziție impresionantă ce conține obiecte de colecție nemaivăzute până acum de către publicul larg. Fanii vor putea admira de la jacheta lui Mick Jagger din turneul Steel Wheels, chitara personalizată Vox Teardrop a lui Brian Jones sau tricoul în stil mariachi din anii ’70 al lui Charlie Watts. Expoziția are loc la muzeul din Cleveland și mai este deschisă până la sfârșitul acestei luni.

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lykke Li a lansat "Du är den ende" ("You Are the Only") - AUDIO

Lykke Li a lansat o nouă piesă, cu versuri în limba suedeză. "Du är den ende", sau "You Are the...

Închide