Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Metallica va lansa peste câteva zile o melodie nouă

Noua piesă Metallica este aproape gata, trupa lucrând momentan la ultimele retușuri. Melodia va fi inclusă setlistul turneului din America de Sud care începe pe 16 martie în Bogota, Columbia.

Metallica

Într-o postare pe canalul oficial de Facebook, Metallica a dezvăluit fanilor ca lucrează la o melodie nouă care va fi interpretată pentru prima oară peste doar câteva zile fanilor din America de Sud. Turneul va începe pe 16 martie în Bogota, Columbia iar trupa dorește ca noua compoziție să fie inclusă în setlist.

În luna ianuarie InfoMusic a invitat fanii din România să voteze ce trupă își doresc să vadă/revadă în concert anul acesta. La finalul sondajului, primul a fost ocupat de Metallica, care a strâns aproape 40% din voturi. Metaliștii sunt urmați de AC/DC cu 33% și Bon Jovi cu 30%. Metallica rămâne în continuare în preferințele românilor, după două concerte susținute la București. Trupa este headliner, alături de Iron Maiden, la festivalul Sonisphere 2014 ce are loc în perioada 4 - 6 iulie 2014 în Knebworth Park din Marea Britanie.

Rămâne de văzut dacă americanii ne vor vizita din nou însă până atunci vă invităm să urmăriți "Metallica - Through The Never". primul film 3D lansat de trupă. Pelicula, care a rulat și în cinematografe, este o producție inedită întrucât combină o poveste SF cu un concert Metallica. Avem 2 fire narative: concertul susținut de formație pe o scenă incredibilă și aventurile suprarealiste în care este prins un tânăr din staff-ul trupei, acțiunile petrecându-se în același timp.

Metallica rămâne una dintre cele mai populare trupe rock din lume iar albumele lansare s-au vândut în peste 110 milioane de exemplare. Recent bateristul Lars Ulrich a declarat că trupa lucrează la un nou material discografic. Viitorul disc, cel de-al 10-lea din carieră, este programat spre lansare la începutul anului 2014 și va fi primul album lansat prin intermediul propriei case de discuri, Blackened Recordings.

Citește mai multe despre Metallica
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces pentru concertul Richard Clayderman

La doar un an de la concertul susținut la Sala Palatului, Richard Clayderman revine la București pe 19 martie 2014...

Închide