Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Mesajul emoționant al lui Mick Jagger după moartea iubitei, L'Wren Scott

Mick Jagger trece printr-un moment emoțional extrem de dificil. Iubita sa, L'Wren Scott, a fost găsită moartă în apartamentul ei din New York, vestea provocându-i un șoc solistului The Rolling Stones. În prima sa declarație publică de la aflarea acestei vești tragice, artistul își exprimă mulțumirea pentru mesajele de susținere primite, spunând că nu o va uita niciodată pe L'Wren.

L'Wren Scott & Mick Jagger

Mick Jagger a fost "șocat și complet devastat" la aflarea veștii că iubita sa a luat decizia de a se sinucide. L'Wren Scott, în vârstă de 47 de ani, era o cunoscută creatoare de modă, cei doi fiind împreună de 13 ani.

În prima sa declarație publică de la aflarea acestei vești, solistul The Rolling Stones transmite mulțumiri tuturor celor care și-au arătat aprecierea pentru L'Wren, mărturisind că nu poate înțelege cum s-a putut produce acest tragic eveniment.

"Încă mă frământ în a înțelege cum s-a putut ca iubita mea și totodată cel mai bun prieten să hotărască să-și încheie viața în acest tragic mod.

Ne-am petrecut mulți ani minunați împreună, construindu-ne o viață bună. A avut o prezență ce nu trecea neobservată, iar talentul său a fost admirat de către mulți, nu în ultimul rând și de către mine.

M-au emoționat gesturile celor care au dorit să-i aducă un tribut și mesajele de susținere pe care le-am primit.

Nu o voi uita niciodată,

Mick."

Mesajul trasmis de Mick Jagger după moartea iubitei

Mesajul trasmis de Mick Jagger după moartea iubitei

Ca urmare a acestui eveniment, trupa The Rolling Stones și-a anulat următoarele 7 concerte, ce urmau să se desfășoare în Australia și Noua Zeelandă. Show-urile vor fi reprogramate, noile date urmând a fi anunțate în perioada următoare.

În luna noiembrie 2013, The Rolling Stones a lansat DVD-ul "Sweet Summer Sun Hyde Park Live". Materialul a fost filmat pe 6 iunie 2013 cu ocazia showul-ui susținut în Hyde Park din Londra unde trupa a concertat în fața a peste 100.000 de fani. Evenimentul a făcut parte din cadrul turneului aniversar “50 and Counting” iar invitatul special al serii a fost chitaristul Mick Taylor (ex- The Rolling Stones), care și-a făcut debutul cu trupa în aceeați locație dar în 1969.

Citește mai multe despre Mick JaggerThe Rolling Stones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete reduse cu 20% pentru concertul Billy Idol de la București

Billy Idol va susține un concert pe 29 iunie, la Arenele Romane din București iar a doua zi, 30 iunie,...

Închide