Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Matteo a lansat "Andale" - VIDEOCLIP

La mai puțin de o lună după lansarea piesei "Andale", Matteo revine cu un videoclip colorat pentru acest single. Clipul este regizat de Roxana Paulica.

Matteo - "Andale" (secvență videoclip)

Noul videoclip Matteo este produs de MediaPro Music si Live Artist. "Andale" a fost filmat la începutul lunii martie în studiourile de la Buftea, iar pentru montarea lui s-a apelat la una dintre cele mai bune echipe din România.

Deși filmările au durat mai bine de 24 de ore, Matteo s-a distrat pe cinste, fiindu-i alături mai mulți artiști și prieteni, printre care F. Charm, Andra (Like Chocolate), Rolla Sparks sau Flavia Mihasan, asistenta de la "Neața cu Răzvan și Dani".

Odata cu noul videoclip, Matteo a ales sa abordeze și un nou stil vestimentar, la sugestia a doi profesioniști în domeniu. Astfel, ținutele artistului vor fi de acum elegante, mature și totodată vesele, inspirate din moda de peste Ocean.

Piesa "Andale", produsă în studiourile Lanoy Production, a fost foarte bine primită de public - a strâns deja peste jumătate de milion de vizualizări pe YouTube.

"Îmi doresc ca ‘Andale’ să se bucure de același succes ca și celelalte piese ale mele. În spatele a tot ceea ce vedeți sunt multe ore de muncă, o echipă de profesioniști și multă ambitie", a spus Matteo.

Noul videoclip "Andale" a fost lansat oficial în Club Bound din Centrul Vechi al Capitalei. Matteo a cântat noua sa piesă, timp în care pe plasmele din club a fost proiectat noul clip, precum și altele mai vechi - "Amândoi" sau "Panama". Alături de artist au fost mai multe vedete, printre care Pepe, Mandinga sau fotbalistul Giani Kirita, iar distracția a ținut până în zori.

Matteo - "Andale" - VIDEOCLIP

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Thomas Azier în premieră la București

Cel de-al treilea party din seria evenimentelor Deck Sounds îl va avea în prim plan pe Thomas Azier, tânăr exponent...

Închide