Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Matteo a lansat "Andale" - VIDEOCLIP

La mai puțin de o lună după lansarea piesei "Andale", Matteo revine cu un videoclip colorat pentru acest single. Clipul este regizat de Roxana Paulica.

Publicat

pe

Matteo - "Andale" (secvență videoclip)

Noul videoclip Matteo este produs de MediaPro Music si Live Artist. "Andale" a fost filmat la începutul lunii martie în studiourile de la Buftea, iar pentru montarea lui s-a apelat la una dintre cele mai bune echipe din România.

Deși filmările au durat mai bine de 24 de ore, Matteo s-a distrat pe cinste, fiindu-i alături mai mulți artiști și prieteni, printre care F. Charm, Andra (Like Chocolate), Rolla Sparks sau Flavia Mihasan, asistenta de la "Neața cu Răzvan și Dani".

Odata cu noul videoclip, Matteo a ales sa abordeze și un nou stil vestimentar, la sugestia a doi profesioniști în domeniu. Astfel, ținutele artistului vor fi de acum elegante, mature și totodată vesele, inspirate din moda de peste Ocean.

Piesa "Andale", produsă în studiourile Lanoy Production, a fost foarte bine primită de public - a strâns deja peste jumătate de milion de vizualizări pe YouTube.

"Îmi doresc ca ‘Andale’ să se bucure de același succes ca și celelalte piese ale mele. În spatele a tot ceea ce vedeți sunt multe ore de muncă, o echipă de profesioniști și multă ambitie", a spus Matteo.

Noul videoclip "Andale" a fost lansat oficial în Club Bound din Centrul Vechi al Capitalei. Matteo a cântat noua sa piesă, timp în care pe plasmele din club a fost proiectat noul clip, precum și altele mai vechi - "Amândoi" sau "Panama". Alături de artist au fost mai multe vedete, printre care Pepe, Mandinga sau fotbalistul Giani Kirita, iar distracția a ținut până în zori.

Matteo - "Andale" - VIDEOCLIP

Trending