Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Mariza, album "Best Of" la început de primăvară

Mariza, diva internatională a muzicii fado, va lansa la începutul lunii aprilie un material "Best Of". Albumul va reuni o selecție a celor mai cunoscute și premiate hituri ale solistei, dar și compoziții noi și reeditări muzicale în premieră. Multe dintre aceste piese vor putea fi ascultate live în cadrul concertului de la Bucuresti de pe 15 mai.

Publicat

pe

Mariza │ FOTO: Isabel Pinto

"Best Of Mariza", albumul ce reunește cele mai cunoscute piese interpretate de Mariza, de la debutul artistei până în prezent, va fi lansat pe data de 14 aprilie în trei ediții: standard, digital și special. Printre piesele ce au transformat-o pe solista portugheză în noua regină a muzicii fado se numără "Locura", "Rosa Branca", "Primavera", "Recusa" sau "O Gente Da Minha Terra", toate fiind incluse pe noul material discografic.

Ediția standard a albumului include 20 de piese, 17 compoziții alese din cele 5 albume de studio lansate de artistă, dar și două piese noi ("O Tempo Não Pára" și "É ou Não É"), precum și o melodie bonus – "Smile", o reinterpretare a compoziției originale semnate de Charlie Chaplin.

Videoclip oficial: Mariza - "É Ou Não É" Vídeo Oficial

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PCmApudydaY]

Ediția digitală "Best Of Mariza" va oferi în plus ascultătorilor o serie de duete alături de Concha Buika, Miguel Poveda și José Mercé. Ediția specială va fi lansată exclusiv pentru fanii din țara natală și va include un dublu CD pe care se vor afla 12 piese votate special de fanii artistei pe pagina de Facebook a acesteia. Noul album se alătură materialelor discografice de succes ce au cucerit o lume întreagă, dând dovada unei cariere muzicale impresionante în spațiul artistic internațional.

Cu un repertoriu bine înrădăcinat în istoria clasică a muzicii fado, Mariza a început să cânte încă de la o vârstă foarte fragedă într-o varietate de stiluri muzicale, îmbinând poezia muzicii folk portugheze, cadențele arabice cu ritmurile africane și braziliene. Prin sunetele magistrale specifice acestui stil de muzică, Mariza a reușit să transforme poveștile culturii tradiționale portugheze în adevărate legende muzicale ce au consacrat-o, devenind una dintre cele mai apreciate prezențe artistice contemporane pe scena internațională de World Music.

Mariza va concerta în această primăvara la Sala Palatului pe data de 15 mai, primele trei categorii de bilete fiind vândute aproape în totalitate. Ultimele bilete pentru concertul îndrăgitei soliste mai sunt disponibile la prețuri cuprinse între 85 și 215 lei.

Trending