Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Maria Nazionale concertează pentru prima oară în România

Maria Nazionale, una dintre cele mai iubite artiste pop din Italia, va susține în premieră două concerte în România. Spectacolele organizate de Amprenta Advertising vor avea loc la București pe 13 mai 2014 la Sala Palatului și la Cluj-Napoca pe 15 mai 2014 la Sala Sporturilor „Horia Demian”.
Maria Nazionale (2014)

Maria Nazionale (2014)

Concerte Maria Nazionale la București și Cluj-Napoca

Prețurile biletelor pentru concertul din data de 13 mai de la Bucureşti, Sala Palatului, se păstrează și în cazul concertului de la Cluj-Napoca, pe 15 mai, Sala Sporturilor „Horia Demian”. Prețurile variază între 100 și 350 de lei, în funcție de distanța față de scenă. Pentru achiziție online, urmați linkurile de la sfârșitul articolului.

"Maria Nazionale va aduce cu ea puţin din spiritul Italiei. Artista este renumită pentru vocea sa puternică prin intermediul căreia reuşeşte cu uşurinţă să transmită publicului pasiunea extraorinară cu care îşi interpretează cântecele. Aşadar, promitem două concerte unice, pline de încărcătură emoţională", a declarat Diana Preda, BTL Manager Amprenta Advertising.

"Ciao, Ciao" este cea mai cunoscută piesă a artistei peste hotare, însă întreaga sa discografie a impresionat publicul datorită vocii sale puternice.

Maria Nazionale - "Ciao, Ciao"

Maria Nazionale s-a născut în Torre Annunziata, provincia di Napoli, începându-și cariera muzicală în jurul vârstei de 13 ani, cântând melodii clasice napoletane. A fost remarcată pentru talentul său desăvârşit de către cei de la EMI Labels, împreună cu care şi-a lansat primul album intitulat „Maria Nazionale”. Odată cu apariţia acestui album, artista a început să se bucure de notorietate, luând parte în cadrul mai multor emisiuni TV precum „Festivalbar”, „Premiatissima”, „Viva Napoli”. Din acel moment numele său a început să fie asociat cu artişti valoroşi ai muzicii şi a început să aprofundeze studiul muzical alături de Naymi Hachet. Pe parcursul carierei sale, artista a colaborat cu nume sonore ale muzicii italiene precum Nino D’Angelo, Tullio de Piscopo, Mario Merola, Nuccia Fumo. Albumul „Maria Nazionale Classic” care a fost lansat în anul 2004 sub îndrumarea maeştrilor Peppe Vessichio şi Maurizio Pica s-a bucurat de un succes remarcabil, reuşind să îi atragă laude din partea unor coloşi precum Andrea Bocelli şi Pippo Baudo.

În aprilie 2008, Maria Nazionale și-a anunțat cel mai recent album, „Puortame a Cammenà”, material ce conţine cântece scrise de autori de necontestat precum Enzo Gragnaniello, Pasquale Ziccardi (Mina), Federico Salvatore. Imediat după lansarea albumului, tot in aprilie 2008, actriţa Maria Nazionale a fost protagonista filmului “Gomorra” alături de actorii Toni Servillo şi Gianfelice Imparato. Pelicula a câștigat Marele Premiu la Festivalul de Film de la Cannes.

Maria Nazionale - "Storie ’E Piccerelle"

Citește mai multe despre Maria Nazionale
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Te cunosc de undeva: Andreea Bănică, cea mai bună transformare a săptămânii, în rolul Mariei Ciobanu

Andreea Bănică a câștigat cea de-a patra ediție a sezonului 2014 al emisiunii Te Cunosc de Undeva cu rolul Mariei...

Închide