Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Lykke Li a lansat o piesă nouă, "No Rest For The Wicked" - AUDIO

Lykke Li a dezvăluit un nou single de pe albumul "I Never Learn". Piesa se numește "No Rest For The Wicked" și poartă amprenta artistei suedeze: încărcătură emoțională și versuri scrise pentru a deveni nemuritoare.
Lykke Li

Lykke Li (foto: Josh Olins)

Agenda Lykke Li pare destul de încărcată. După lansarea videoclipului "Love Me Like I'm Not Made Of Stone" și a single-ului "Du är den ende" ("You Are the Only"), soundtrack al thriller-ului "Tommy", artista suedeză se menține prezentă în atenția publicului printr-un nou single. "No Rest For The Wicked", extras de pe albumul "I Never Learn", păstrează același sound apăsător, devenit deja o emblemă Lykke Li.

Albumul "I Never Learn", ce va apărea pe piață în mai 2014, este gândit astfel încât să rămână mereu actual. Piesele sunt balade de iubire ce se doresc a fi imnuri de păstrat în arhiva celor mai ascultate melodii ale tuturor timpurilor.

"Vreau să fiu un ”guilty pleasure” (plăcere vinovată) al generației mele. Vreau ca piesa mea să fie ultima ascultată în discotecă de către proscriși", a declarat Lykke Li într-un interviu acordat recent revistei Rolling Stone. "M-am simțit cu adevărat inspirată de marii clasici, de felul în care o simplă frază poate transcende generații. Piese precum  'Save the Last Dance for Me' sau hitul Foreigner - 'I Want to Know What Love Is'. Întregul album este o încercare de a transmite emoții prezente în astfel de piese",  a declarat Lykke Li pentru revista Rolling Stone.

Tracklist Lykke Li - "I Never Learn":

  1. 'I Never Learn'
  2. 'No Rest for the Wicked'
  3. 'Just Like a Dream'
  4. 'Silverline'
  5. 'Gunshot'
  6. 'Love Me Like I'm Not Made of Stone'
  7. 'Never Gonna Love Again'
  8. 'Heart of Steel'
  9. 'Sleeping Alone'

Lykke Li - "No Rest For The Wicked"

Citește mai multe despre Lykke Li
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Judas Priest a terminat de înregistrat noul album

Judas Priest a terminat de inregistrat noul album, al carui nume nu a fost dat publicitatii, care va fi lansat...

Închide