Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Lykke Li - "Love Me Like I'm Not Made Of Stone" - VIDEOCLIP

Artista suedeză Lykke Li a revenit cu un nou videoclip ce promovează piesa "Love Me Like I'm Not Made Of Stone". Mesajul melodiei, ce poate fi intuit și din titlu, este nevoia umană de a fi iubit cu adevărat și de a nu fi tratat ca un obiect.
Lykke Li -

Lykke Li - "Love Me Like I'm Not Made Of Stone" (secvență videoclip)

Lykke Li  știe cum să capteze atenția atunci când își dorește. În încercarea sa de a crea piese cu tematici ce nu-și pierd niciodată esența, artista își exprimă opinia cu privire la tendința oamenilor de a-și trata semenii ca pe simple obiecte. Pentru a empatiza cu publicul său, Lykke Li  a mers pe ideea unui videoclip ce-i evidențiază starea golită de emoții. Artista este ipostaziată în clipul "Love Me Like I'm Not Made Of Stone" asemenea unei statui de ceară, adusă în acest stadiu de comportamentul celor din jur. Videoclipul este regizat de Tarik Saleh, unul dintre cel mai talentați graficieni din Suedia.

Noul single "Love Me Like I'm Not Made Of Stone" este extras de pe cel de-al 3-lea album Lykke Li. Intitulat "I Never Learn", discul este gândit astfel încât să rămână mereu actual. Piesele sunt balade de iubire ce se doresc a fi imnuri de păstrat în arhiva celor mai ascultate melodii ale tuturor timpurilor.

"Vreau să fiu un ”guilty pleasure” (plăcere vinovată) al generației mele. Vreau ca piesa mea să fie ultima ascultată în discotecă de către proscriși", a declarat Lykke Li într-un interviu acordat recent revistei Rolling Stone. "M-am simțit cu adevărat inspirată de marii clasici, de felul în care o simplă frază poate transcende generații. Piese precum  'Save the Last Dance for Me' sau hitul Foreigner - 'I Want to Know What Love Is'. Întregul album este o încercare de a transmite emoții prezente în astfel de piese."

Tracklist Lykke Li - "I Never Learn":

  1. 'I Never Learn'
  2. 'No Rest for the Wicked'
  3. 'Just Like a Dream'
  4. 'Silverline'
  5. 'Gunshot'
  6. 'Love Me Like I'm Not Made of Stone'
  7. 'Never Gonna Love Again'
  8. 'Heart of Steel'
  9. 'Sleeping Alone'

Albumul "I Never Learn" va apărea pe piață în mai, 2014. Până atunci puteți urmări noul videoclip "Love Me Like I'm Not Made Of Stone".

Lykke Li - "Love Me Like I'm Not Made Of Stone"

Citește mai multe despre Lykke Li
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iyeoka va concerta în aprilie 2014 la București și la Constanța

Iyeoka revine în România pentru două concerte ce vor avea loc pe 12 și 13 aprilie, la București – în...

Închide