Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Lykke Li a lansat "Du är den ende" ("You Are the Only") - AUDIO

Lykke Li a lansat o nouă piesă, cu versuri în limba suedeză. "Du är den ende", sau "You Are the Only" tradus în engleză, este soundtrack al thriller-ului "Tommy", în care artistă suedeză joacă, de asemenea, unul dintre rolurile principale.
Lykke Li

Lykke Li (foto: Josh Olins)

După dezvăluirea unei piese cu un sound apăsător - "Love Me Like I'm Not Made Of Stone" - Lykke Li continuă în aceeași tonalitate, lansând "Du är den ende" ("You Are the Only"). Melodia este compusă special pentru coloana sonoră a filmului suedez "Tommy", un thriller de o oră și jumătate în care suspansul condimentează acțiunea de la primele minute până la ultimele.

Pelicula i-a oferit artistei suedeze prilejul de a-și face debutul cinematografic, contactul său anterior cu lumea filmului fiind doar pe partea de compoziție muzicală. Amintim, astfel, piese precum "I Follow Rivers", "Get Some" și "Until We Bleed", ce au fost incluse pe coloanele sonore ale filmelor "Blue Is the Warmest Color", "Premium Rush", respectiv "Project Runway Spotlight: Marchesa".

În paralel cu prima sa apariție cinematografică, Lykke Li pregătește lansarea noului album "I Never Learn". Discul va apărea pe piață în mai, 2014, și este gândit astfel încât să rămână mereu actual. Piesele sunt balade de iubire ce se doresc a fi imnuri de păstrat în arhiva celor mai ascultate melodii ale tuturor timpurilor.

"Vreau să fiu un ”guilty pleasure” (plăcere vinovată) al generației mele. Vreau ca piesa mea să fie ultima ascultată în discotecă de către proscriși", a declarat Lykke Li într-un interviu acordat recent revistei Rolling Stone. "M-am simțit cu adevărat inspirată de marii clasici, de felul în care o simplă frază poate transcende generații. Piese precum  'Save the Last Dance for Me' sau hitul Foreigner - 'I Want to Know What Love Is'. Întregul album este o încercare de a transmite emoții prezente în astfel de piese", a declarat Lykke Li pentru revista Rolling Stone.

Lykke Li - "Du är den ende" (soundtrack "Tommy")

Citește mai multe despre Lykke Li
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Down a lansat piesa "We Knew Him Well" - AUDIO

Pe 13 mai 2014, Down lansează un nou EP, intitulat "Down IV - Part Two", care este continuarea primei părți...

Închide