Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Lucia și Adnana Sun deschid concertul Delilah de la București

Lucia și Adnana Sun sunt cele două nume autohtone ce vor fi alături de Delilah la cel de-al doilea party Deck Sounds. Evenimentul va avea loc pe 21 martie, în Atelierul de Producție.

Lucia și Adnana Sun deschid concertul Delilah de la București

La doar 19 ani, Lucia este, fără doar și poate, una dintre cele mai fresh prezențe pe scena autohtonă a muzicii live, vocea sa reușind să-i asigure încă de la primul single statutul de revelație a noului val de muzicieni. Povestea ei a început în 2011, pe balconul mic al apartamentului părinților ei. Cu un aparat foto digital și dorința de a se remarca în fața trupei sale preferate, The MOOoD, Lucia a înregistrat un cover dupa piesa “Silence”, pe care l-a postat apoi pe pagina de Facebook. Reacțiile nu au întârziat să apară, așa încât membrii trupei au decis să facă un videoclip cu Lucia, care avea să depășească 9 milioane de vizualizări pe YouTube. Succesul Luciei nu a întârziat să apară, a urmat un contract de management și primul său mare concert, pe scena Summer Well 2012. Tot în vara anului 2012, artista a lansat o nouă piesă, „Me Over You”, urmată în 2013 de „Hide (Like Stars)”, „Days” și, la început de 2014, de „Make Up Song”. Artista se concentrează în prezent asupra finalizării primului spu album. Până atunci, fanii o pot urmări live pe 21 martie, la Atelierul de Producție, în cadrul evenimentului Deck.

Lucia - "Make Up Song" (Acoustic Version)

Originară din Reșița, Adnana Sun a crescut alături de mișcarea drum and bass din Timișoara și Deva. Marile festivaluri de muzică electronică din zonă au avut o foarte mare influență asupra gusturilor sale muzicale și, ulterior, asupra set-urilor sale. Fascinația pentru muzica drum and bass a existat dintotdeauna, în primul rând datorită energiei puternice pe care o transmite, alături de combinarea cu alte subgenuri ca liquid soulful & smooth atmospheric drum and bass și alte stiluri precum hip hop, jazz, blues, soul și funk. Indiferent de genul muzical abordat în mixtape-urile și set-urile sale, Adnana s-a remarcat prin seturi relaxante, visătoare, cu o permanentă trimitere la vară, detașare și armonizare. Aceasta a reușit în doar doi ani de activitate să devină membru activ al comunitații Groove On, alături de care a participat în cadrul festivalului B’ESTFEST. De-a lungul timpului aceasta a mai pus muzica în cadrul petrecerilor Bassline Raw, Soundsphere Party, Nu Doar Bass, BPM TV și a avut propria ei emisiune cu live streaming în Anglia, la postul de radio Loquid Session Radio UK.

"On The Vibe Side With Adnana Sun" Live On Liquid Sessions Radio UK

Biletele pentru cea de-a doua ediție Deck Sounds costă 50 de lei în pre-sale și pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro și din rețeaua magazinelor Diverta, urmând să fie disponibile și la intrarea în club, în seara evenimentului, în limita disponibilă, la prețul de 60 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre DelilahLucia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spectacolul Lord Of The Dance de la București (ora 20.00) - Sold Out

Spectacolul de la ora 20.00, pe care trupa Lord Of The Dance îl va susține pe 14 martie la Sala...

Închide