Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Single nou Linkin Park - "Guilty All the Same" feat. Rakim - AUDIO

Linkin Park a dezvăluit primul single de pe noul album al trupei, aflat momentan în lucru. Piesa se numește "Guilty All the Same" și are un ton agresiv pronunțat. Single-ul este lansat în colaborare cu rapper-ul Rakim, unul dintre idolii lui Mike Shinoda.
Linkin Park

Linkin Park

"Am ales această piesă ca prim single pentru că am considerat că oferă o bună perspectivă asupra ADN-ului noului album pe care îl vom lansa în această vară. Rakim este unul dintre idolii mei. Dacă intri în ritmul curat-răgușit al felului său de a interpreta și în tematica piesei, ceea ce face el pare floare la ureche. E un fel de echivalent al lui Steve Vai pe partea de rap", a povestit Mike Shinoda pentru CBS.

În cadrul aceluiași interviu, Mike a oferit fanilor și o privire de ansamblu asupra noului album al trupei, la care încă de lucrează.

"În urmă cu câteva luni lucram la câteva demo-uri și am realizat că suna a ceva ce s-ar putea auzi pe posturile de radio. Am ascultat multă muzică indie...Și în același timp ascultam demo-urile și m-am gândit că nu vreau să fac ceva care să sune așa. Ce anume lipsește de pe posturile de radio și ce anume mă entuziasmează și ar putea completa acest gol? Plecând de la această idee am ajuns la compozițiile de pe noul album. Este mai zgomotos și mai visceral decât orice am făcut în ultima perioadă. Și suntem cu toții foarte mândri de asta"

Linkin Park a început înregistrările pentru cel de-al 6-lea album din carieră în luna februrie, când același Mike Shinoda ne prezenta imagini din studio. La momentul respectiv, acesta sublinia ideea de schimbare și inovație, fără a oferi detalii concrete legate de sound.

"Trupa experimentează acum cu tot felul de lucruri noi. În primul rând, nu mai suntem în același studio. Toate albumele precedente (Mai puțin MTM) au fost înregistrate în același studio; nu e și cazul acestui album. Toate discurile precedente au fost făcute cu un producător extern – acesta este produs de noi aproape integral."

Linkin Park - "Guilty All the Same" feat. Rakim

Citește mai multe despre Linkin ParkMike Shinoda
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-au pus în vânzare biletele pentru WonderDay

S-au pus în vânzare biletele pentru WonderDay, un eveniment-concept așteptat pe 29 iunie pe domeniul Palatului Mogoșoaia de lângă București....

Închide