Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Lindsey Stirling readuce dubstepul în compania viorii - "Beyond The Veil" - VIDEOCLIP

Lindsey Stirling, artista cunoscută pentru stilul său unic ce îmbină muzica clasică, dubstepul și dansul modern, a revenit în atenția publicului cu un nou videoclip. Piesa promovată se numește "Beyond The Veil" și este o compoziție proprie, extrasă de pe noul album "Shatter Me".

Lindsey Stirling

Lindsey Stirling a devenit cunoscută publicului larg în urma participării la emisiunea-concurs America's Got Talent. Deși nu a câștigat, pseudonimul de ”violonista hip-hop” a rămas impregnat în memoria colectivă, clipurile postate apoi de artistă pe canalul său de YouTube făcând milioane de vizualizări în timp record. Cel mai proeminent videoclip al lui Lindesy a strâns în doar 10 luni 39.713.076 de vizualizări.

Lindsey Stirling este, totodată, prima artistă care a îmbinat sunetul viorii cu dubstepul și dansul modern. Atracția sa pentru muzica clasică a apărut la o vârstă extrem de fragedă, Lindsey începând să ia lecții de vioară încă de la 5 ani, după rugăminți insistente adresate părinților ei. La vârsta de 16 ani a format împreună cu 4 prietene o trupă rock ce se numea Stomp on Melvin. O piesă compusă în cadrul acestei formații a ajutat-o să câștige finala competiției America's Junior Miss, scopul participării fiind de a strânge bani pentru cariera sa în muzică.

Lindsey se ocupă de întregul scenariu al videoclipurilor sale, de la compunerea pieselor până la decor și coregrafie. Dansul contemporan vine în completarea unui artist ce pare să-și fi găsit drumul în industria muzicală fără a depune un efort suplimentar celui de a se cunoaște pe sine.

"Stilul meu muzical este o reflexie a personalității mele. Prin intermediul lui sper să pot împărtăși convingerea mea că nimeni nu ar trebui să se ferească din a fi și a se comporta întocmai personalității sale. "

Recent, Lindsey Stirling a finalizat înregistrările pentru cel de-al doilea album din carieră, "Shatter Me". Discul va fi lansat pe piață la sfârșitul lunii aprilie, momentan putând fi precomandat de pe iTunes. Prima compoziție dezvăluită de pe acest noul material discografic se numește "Beyond The Veil" și beneficiază de un videoclip în regia Everdream.

Lindsey Stirling - "Beyond The Veil" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Lindsey Stirling
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tori Amos a lansat o piesă nouă, "Trouble's Lament" - AUDIO

Tori Amos a dezvăluit primul single de pe noul album "Unrepentant Geraldines". "Trouble's Lament" este o piesă cu un sound...

Închide