Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lily Allen a lansat un nou videoclip, "Our Time"

Lily Allen a lansat videoclipul noului single "Our Time". Piesa este extrasă de pe albumul Sheezus", ce va fi lansat pe piață pe 27 aprilie.

Publicat

pe

Lily Allen - "Our Time"
Lily Allen - "Our Time"

Inspirată cel mai probabil de clipul "Ironic" al lui Alanis Morissette, Lily Allen ne invită în universul său imaginar. Pe bancheta din spate a unui taxi, artista și ale sale alter ego-uri se distrează pentru că "Our Time" a venit și nu mai contează nimic altceva. Finalul e fericit, chiar dacă Lily Allen nu are bani să-l plătească pe taximetristul care a plimbat-o prin întreg orașul.

Piesa "Our Time" este extrasă de pe albumul "Sheezus", ce va fi lansat anul acesta, în aprilie.

Tracklist "Sheezus" - Lily Allen

  1. 'Sheezus'
  2. 'L8 Cmmr'
  3. 'Air Balloon'
  4. 'Our Time'
  5. 'Insincerely Yours'
  6. 'Take My Place'
  7. 'As Long As I Got You'
  8. 'Close Your Eyes'
  9. 'URL Badman'
  10. 'Silver Spoon'
  11. 'Life For Me'
  12. 'Hard Out Here'
  13. 'Untitled'
  14. 'Somewhere Only We Know' (Bonus Track)

Recent, "L8 CMMR", o melodie nelansată a artistei a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului "Girls", care debutat în ianuarie cu cel de-al treilea sezon.

Lily Allen revine după o pauză de 2 ani de zile. Ultimele două albume lansate de artistă - "Alright, Still" (2006) și "It's Not Me, It's You" (2009) - s-au vândut în peste 5 milioane de exemplare în întreaga lume. Lily Allen este una dintre primele artiste care a devenit cunoscută datorită contului de MySpace. Demo-urile publicate de ea în 2005 au fost atât de populare, încât i-au adus un contract cu casa de discuri Regal Recordings. În 2006 artista lansa deja single-ul de debut "Smile", care devenea rapid hit la nivel mondial. "Smile" a staționat timp de 2 săptămâni în topul clasamentului oficial al single-urilor din Marea Britanie, iar în Statele Unite a primit discul de aur.

VIDEOCLIP: Lily Allen - "Our Time"

Trending