Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Les Elephants Bizarres lansează albumul "Zoologic" în Club Colectiv

Les Elephants Bizarres lansează cel de-al doilea album pe 29 martie și vor sărbători evenimentul printr-un concert ce va avea loc în Club Colectiv. Zoologic, noul material al trupei, conține 12 piese originale (si un remix realizat de UNU’ (ROA)), printre care și unele dintre cele mai cunoscute single-uri Les Elephants Bizarres din ultimul an: de la "Nu Mă Opri", la "Wish (You We’re Here)" sau "În Culori".

Les Elephants Bizarres

Noul material vine după o perioadă lungă de așteptări, timp în care trupa a trecut prin mai multe schimbări de componență, ajungând în prezent la formula ideală, cu 7 membri. În tot acest timp, elefanții au compus piese noi, au refăcut melodii mai vechi, au lucrat împreună pentru a ajunge la forma finală de care să fie cei mai mândri pentru acest album.

"A trecut ceva vreme de la primul album, iar în această perioadă am căutat să ajungem la formula ideală de turmă. Nu am ieșit pe piață cu un album fizic, însă, în tot acest timp, ne-am ținut elefanții aproape scoțând single-uri de care suntem mândri și pe care publicul le-a apreciat și fredonat în ultimii ani. 2014 este anul "Zoologic" pentru noi, iar albumul acesta include cea mai bună variantă muzicală a noastră, pentru noi este best-of-ul ultimilor doi ani din viața trupei. #cineecunoi ne va fi alături și sâmbăta aceasta în Colectiv, pentru a sărbători așa cum se cuvine." - Les Elephants Bizarres

Concertul de lansare a noului album va avea o serie de invitați, artiști pe care Les Elephants Bizarres i-a avut mereu aproape și cu care a colaborat de-a lungul vremii: Deliric, DOC, Cosmin Lupan, dar și echipa Sector 7. Warm-up-ul evenimentului de sâmbătă seara va fi asigurat de Călin Crișan, iar opening act vor fi cei de la The Speakers. Și pentru ca petrecerea să fie de pomină, elefanții au pregătit și lansarea celui mai recent clip realizat pentru piesa "În Culori", o colaborare cu Deliric.

Les Elephants Bizarres cu Deliric - Lansare videoclip "În culori"

"Zoologic" este produs de Music in Space, albumul fiind înregistrat și mixat de același Bogdan Popoiag (UNU’), producătorul cu care Les Elephants Bizarres a colaborat de la începuturile sale ca trupă.

Biletele pentru concertul din 29 martie, din club Colectiv, sunt disponibile la prețul de 20 de lei în pre-sale pe www.myticket.ro și www.iabilet.ro și 30 de lei la intrarea în club, în seara evenimentului. Deezer se va ocupa de live streaming-ul întregului concert, pentru fanii care nu vor avea cum să ajungă sâmbătă la petrecerea de lansare. Albumul "Zoologic" va fi disponibil în magazinele de specialitate din 2 aprilie.

Les Elephants Bizarres cu Deliric - "În culori" (Single)

Citește mai multe despre Les Elephants Bizarres
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kyla La Grange, zâmbetul seducător al unui "vampir" cu personalitate - VIDEO

Kyla La Grange nu are doar un sound fresh, ci și umor. Chiar dacă multe dintre piesele sale vorbesc despre...

Închide