Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Lady Gaga jonglează cu simboluri într-un videoclip tip scurtmetraj - "G.U.Y."

Prin fiecare nou videoclip, Lady Gaga construiește un univers creativ. În "G.U.Y.", un videoclip ce ar putea fi încadrat în categoria scurtmetraje, Mother Monster construiește un puzzle din simboluri. Se face referire astfel la Michael Jackson, zeița Venus și îngerul căzut (Lucifer), toate aceste elemente fiind incluse în contextul vizual al promovării pieselor "Venus", "Manicure", "G.U.Y.".
Lady Gaga -

Lady Gaga - "G.U.Y" (colaj secvențe videoclip)

Lady Gaga își dorește să fie un simbol al muzicii pop. Prin fiecare videoclip, artista încearcă să-și imprime viziunea artistică, apelând, de cele mai multe ori, la scenarii cât mai șocante. În "G.U.Y. - An ARTPOP Film", un videoclip de 11 minute și 46 de secunde, artista realizează un colaj prin care sunt promovate 3 piese de pe ultimul său album -  "Venus", "Manicure" și "G.U.Y." Clipul este regizat chiar de către Lady Gaga, fiind filmat la Hearst Castle în San Simeon, California. Privilegiul de a folosi castelul pentru clip a venit cu un preț: Lady Gaga va dona 250.000 de dolari în scopul promovării și prezervării proprietății. În aceeași locație a fost filmat și "Spartacus".

Per ansamblu, clipul pare să omagieze mitologia grecească, fiind totodată o parodie cu privire la societatea capitalistă dominată de bărbați. În videoclip apar actori din serialul "Real Housewives of Beverly Hills" - Lisa Vanderpump, Kyle Richards, Brandi Glanville, Yolanda Foster, Kim Richards, Joyce Giraud de Ohoven și Carlton Gebbia - precum și o persoană ce îl imită pe Michael Jackson.

Lady Gaga - "G.U.Y. - An ARTPOP Film"

Recent, Lady Gaga a decis să vorbească despre problemele pe care le-a întâmpinat de când a anulat în februarie 2013 turneul "Born This Way". Într-o scrisoare deschisă, postată pe propria rețea de socializare littlemonsters.com, artista mărturisește că partenerii și colaboratorii care trebuiau să o ajute cu promovarea albumului "ARTPOP" au neglijat starea sa de sănătate și s-au gândit doar la bani. Aceasta susține că a avut parte de un management neperformant, fiind nevoită să se descurce singură cu dificultățile care au apărut în legătură cu "ARTPOP".

Cu toate că nu-i pronunță numele, Lady Gaga face referire la fostul său manager Troy Carter, pe care l-a concediat în noiembrie anul trecut. Troy s-a aflat în spatele artistei încă de la început și a avut un aport imens la succesul lui Lady Gaga.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian Johnson (AC/DC) și Billy Joel cântă "You Shook Me All Night Long" - VIDEO

Billy Joel a susținut pe 21 martie un concert la Madison Square Garden în care a interpretat numeroase hituri dar...

Închide