Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

La 20 de ani de la moartea lui Kurt Cobain, poliția din Seattle a dezvăluit 35 de poze (developate recent) de la investigații

Pe 5 aprilie 2014 se împlinesc 20 de ani de la moartea lui Kurt Cobain. În acest context, Departamentul de Poliție din Seattle a dat publicității un set de 35 de fotografii de la investigații și de la locul morții solistului Nirvana.
Permisul auto al lui Kurt Cobain pozat de polițiștii ce au investigat cazul

Permisul auto al lui Kurt Cobain pozat de polițiștii ce au investigat cazul (foto: Seattle Police Department)

Pozele developate recent au fost realizate de polițiștii care au investigat cazul și includ biletul de adio străpuns de un pix, așa cum a fost găsit la fața locului, droguri și seringi, mucuri de țigări, ochelari de soare și alte obiecte depozitate într-o cutie de țigarete. O fotografie interesantă este cea a permisului auto al lui Cobain, fotografiat în portofelul lui de piele. Dintre cele 35 de poze prezentate pe 20 martie, 26 sunt de pe film de 35mm, restul de 9 fiind de Polaroid.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Această prezentare necesită JavaScript.

Fotografiile au însoțit un comunicat de presă transmis de Poliția din Seattle înaintea comemorării celor 20 de ani de la data sinuciderii lui Cobain. Detectivul Mike Ciesynski a reanalizat cazul morții solistului Nirvana, anticipând întrebările presei și dorind să clarifice diverse teorii conspiraționiste declanșate de tragica dispariție. Polițistul a revăzut declarațiile și fotografiile probelor luate din reședința lui Cobain. El nu a ocolit documentarele și articolele publicate ulterior de presă.

Citește și: Kurt Cobain ucis de Courtney Love, scenariul dorit de proprietarul unui local

Detectivul din Los Angeles a făcut și un lucru în premieră. A developat patru role de film ce au rămas neatinse în ultimii 20 de ani. Investigatorii cazului le-au ocolit, "crezând că este vorba de un act de sinucidere și având pozele Polaroid și fotografiile de la examinatorul medical", a spus Mike Ciesynski - detectiv la omucideri de 20 de ani. Verdictul cazului nu a fost însă schimbat. Detectivul a întărit concluzia că a fost vorba de sinucidere.

Kurt Cobain, Janis Joplin, Jim Morrison, Mia Zapata, Brian Jones sunt cei mai cunoscuți muzicieni care au dispărut la vârsta de 27 de ani. Află mai multe aici.

Citește mai multe despre Kurt CobainNirvana
RECOMANDARE:Cumpără biografia lui Kurt Cobain

Cumpără biografia lui Kurt Cobain scrisă de Christopher Sandford

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Awolnation și Seether concertează în România la Blaj aLive 2014

Pe Câmpia Libertății, în zilele de 7 şi 8 iunie 2014, va avea loc o mare adunare a îndrăgostiților de...

Închide