Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Kylie Minogue este senzuală în noul videoclip "Sexercize" - PREVIEW

Kylie Minogue continuă promovarea noului album "Kiss Me Once" printr-un videoclip ce emană senzualitate. Piesa "Sexercize" amintește prin încărcătura sexuală de hitul "Slow", pantalonii scurți purtați de Kylie făcând trimitere la "Spinning Around".
Kylie Minogue -

Kylie Minogue - "Sexercize" (secvență videoclip)

Kylie Minogue nu a uitat de popularitatea pantalonilor scurți aurii din clipul "Spinning Around". Chiar dacă reapariția lor într-un videoclip este puțin probabilă, o nouă versiune a lor este realizabilă. Drept dovadă, în noul videoclip "Sexercize", artista australiană readuce la viață strălucirea celebrilor pantaloni scurți. Deși nu sunt aurii, efectul este același, privitorul putându-se bucura de formele divei pop în toată splendoarea lor.

Piesa "Sexercize" este extrasă de pe albumul "Kiss Me Once", primul lansat sub egida casei de discuri Roc Nation a lui Jay-Z. Producătorul executiv al discului a fost Sia Furler, cu care Kylie Minogue mai colaborase în trecut pentru diverse compoziții.

"M-am înțeles cu ea atât de bine, încât am întrebat-o dacă vrea să fie producător-executiv al albumului. Speram să spună da. Nu știam dacă a mai făcut asta sau dacă ar fi interesată de așa ceva, sau dacă preferă mai curând să compună și să se ocupe de cariera sa", a povestit Kylie Minogue într-un interviu acordat Idolator.

Tracklist "Kiss Me Once" - Kylie Minogue:

 1. Into The Blue
 2. Million Miles
 3. I Was Gonna Cancel
 4. Sexy Love
 5. Sexercize
 6. Feels So Good
 7. If Only
 8. Les Sexy
 9. Kiss Me Once
 10. Beautiful
 11. Fine
 12. Mr President (bonus track)
 13. Sleeping With The Enemy (bonus track)

Într-un interviu acordat recent, Kylie Minogue a declarat că și-ar dori o colaborare cu Prince. Artista australiană a mărturisit că în adolescență dezvoltase o obsesie pentru filmul "Purple Rain", urmărindu-l la cinema de nenumărate ori.

"Se pare că e din nou pe radar. Sincer vorbind, nu cred că se oprește vreodată din lucru, iar recent l-am văzut în Londra. Ar fi destul de cool să pot cânta cu Prince. Cu siguranță poți învăța foarte multe de la el."

Kylie Minogue - "Sexercize" (Preview)

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sabaton, cover Metalica pe noul album intitulat "Heroes"

Pe 16 mai formația suedeză Sabaton lansează cel de-al 7-lea album din carieră, intitulat "Heroes". Acesta conține și câteva piese...

Închide