Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Kylie Minogue - "Sexercise" - VIDEOCLIP

Kylie Minogue promovează în noul videoclip "Sexercise" un alt tip de aerobic. Tonifierea mușchilor este asigurată, programul artistic fiind cu siguranță pe placul publicului masculin.
Kylie Minogue -

Kylie Minogue - "Sexercise" (secvență videoclip)

Kylie Minogue știe cum să atragă priviri și exploatează acest lucru în fiecare videoclip al său. În "Sexercise", piesa cu un mesaj ușor de intuit chiar din titlu, artista australiană în vârstă de 45 de ani ne arată cum a reușit să se mențină în formă în toți acești ani. Lucrarea mușchilor este încurajată, contextul în care mișcarea este promovată fiind, cel mai probabil, pe placul majorității fanilor săi.

Piesa "Sexercize" este extrasă de pe albumul "Kiss Me Once", primul lansat sub egida casei de discuri Roc Nation a lui Jay-Z. Producătorul executiv al discului a fost Sia Furler, cu care Kylie Minogue mai colaborase în trecut pentru diverse compoziții.

"M-am înțeles cu ea atât de bine, încât am întrebat-o dacă vrea să fie producător-executiv al albumului. Speram să spună da. Nu știam dacă a mai făcut asta sau dacă ar fi interesată de așa ceva, sau dacă preferă mai curând să compună și să se ocupe de cariera sa", a povestit Kylie Minogue într-un interviu acordat Idolator.

Într-un interviu acordat recent, Kylie Minogue a declarat că și-ar dori o colaborare cu Prince. Artista australiană a mărturisit că în adolescență dezvoltase o obsesie pentru filmul "Purple Rain", urmărindu-l la cinema de nenumărate ori.

"Se pare că e din nou pe radar. Sincer vorbind, nu cred că se oprește vreodată din lucru, iar recent l-am văzut în Londra. Ar fi destul de cool să pot cânta cu Prince. Cu siguranță poți învăța foarte multe de la el."

Kylie Minogue - "Sexercize"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mesajul emoționant al lui Mick Jagger după moartea iubitei, L'Wren Scott

Mick Jagger trece printr-un moment emoțional extrem de dificil. Iubita sa, L'Wren Scott, a fost găsită moartă în apartamentul ei...

Închide