Urmărește-ne în Social Media

JOINewArtist

Kyla La Grange, zâmbetul seducător al unui "vampir" cu personalitate - VIDEO

Kyla La Grange nu are doar un sound fresh, ci și umor. Chiar dacă multe dintre piesele sale vorbesc despre felul în care a reușit să o dea în bară, tonalitatea fiind ușor dramatică, întotdeauna autoironia și sarcasmul reduc din gravitatea scenariilor. Prin acestă abordare, Kyla La Grange și al său "Vampire Smile", ce a făcut furori în 2012, reușesc să ne seducă în a deveni fani ai stilului său uneori "cârcotaș".

Publicat

pe

Kyla La Grange

Kyla La Grange folosește muzica pentru defulare. Nu este primul artist care a făcut asta și nu va fi nici ultimul. Interesant, însă, este modul în care reușește să fie seducătoare, caldă, vulnerabilă, dramatică și sarcastică simultan. Personalitatea sa transpare mereu în piesele pe care le compune, ascultătorii reușind astfel să-i distingă sound-ul indiferent cât de aglomerată ar fi nișa indie.

"Toate piesele mele sunt despre cum fac lucrurile pe dos și apoi mă întristez. Ceea ce vreau să fac este să intru în feeling-ul acela al omului distrus, dat peste cap, și să creez muzică care îmi dă sentimentul că fac ceva măreț. Vreau ca piesele să dea senzația unui val care te duce la țărm. Vreau ca tristețea să devină delectare, să mă las prinsă de ea", mărturisea Kyla La Grange într-un interviu acordat publicației The Guardian.

Prima piesă care a captat cu adevărat atenția publicului a fost "Vampire Smile". Single-ul inclus pe albumul de debut "Ashes" lansat în 2012 a dat de veste că tânăra Kyla La Grange (25 de ani la momentul respectiv) are ceva numai al ei, un sound care te face să vrei să asculți mai mult.

Kyla La Grange - "Vampire Smile"

Kyla La Grange nu și-a dorit întotdeauna să facă muzică. În familie nu a avut pe nimeni care să profeseze în aceast domeniu, însă spiritul artistic al părinților s-a transmis cu siguranță. Tatăl său, originar din Zimbabwe și mama, cu rădăcini în Africa de Sud, obișnuiau să colecționeze tot felul de lucruri ciudate, de la nuduri la capete de monștri, pereții casei fiind acoperiți de plante cățărătoare. Deși în copilărie nu a fost fană a acestor "obiecte de colecție", pe măsură ce a crescut, a început să le vadă cu alți ochi.

Kyla La Grange a fost un copil introvertit, iar muzica i-a permis să-și exprime frustrările și nemulțumirile. A pus în muzica sa un amalgam de emoții și a pornit la drum cu un bagaj de piese și multe speranțe. Cu o diplomă în filozofie obținută la Cambridge și nicio intenție de a profesa în acest domeniu, Kyla și-a început cariera în muzică cântând în puburi (a locuit în Londra) și postând pe internet piesele sale. Așa a reușit să semneze un contract cu Sony și să lanseze albumul de debut, "Ashes".

Kyla La Grange

Kyla La Grange

Întrebată într-un interviu ce sfaturi ar oferi tinerelor artiste care doresc să se afirme, Kyla La Grange mărturisește că perseverența și un scop bine definit te poate duce acolo unde-ți dorești să ajungi.

"Sfatul meu pentru tinerele artiste este același pe care l-aș oferi și tinerilor artiști - compuneți, compuneți și iar compuneți, pentru că pe măsură ce compuneți mai mult, veți deveni mai buni. Asigurați-vă că aveți o idee clară cu privire la ceea ce vreți să faceți înainte de a semna cu vreo casă de discuri. Și beți niște whisky înainte de a urca pe scenă."

Kyla La Grange va lansa anul acesta un nou album, intitulat "Cut Your Teeth". Discul este programat să apară pe piață la începutul lunii iunie, promovând un sound ușor diferit față de materialul anterior. Tristetețea prezentă în piesele mai vechi a luat locul unei abordări mai optimiste, folk-ul intrând în umbră pentru a evidenția un indie-pop-electro.

Kyla La Grange - "Cut Your Teeth"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 15 mai 2014

Kyla La Grange

Loc
The Silver Church
Comentează

Trending