Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Kyla La Grange concertează în premieră în România

Artista britanică Kyla La Grange va susține pe 15 mai 2014 un concert în premieră în România, în clubul The Silver Church din București. Fanii artistei vor avea ocazia de a urmări live piesele de pe albumul ”Cut Your Teeth”, ce va fi lansat la începutul acestei veri.

Kyla La Grange

Kyla La Grange își descrie muzica noului album ca fiind ”pop spartan ce îmbină sunete organice și electronice, produse de chitare electrice și bas, tobe dar și orgi sau sintetizatoare”. Dincolo de etichete și încadrări în stiluri, artista dă o nouă dimensiune muzicii sale prin prestațiile live impresionante, vocea uimitoare a Kylei fiind nu de puține ori asociată cu cea a unor nume precum Florence Welch, Bat For Lashes sau Kate Bush.

Kyla La Grange este una din artistele cu ascensiune rapidă în industria muzicală britanică. Într-un timp relativ scurt de la terminarea studiilor și mutarea în Londra, artista de 28 de ani născută în Watford își lansează în 2011 primul single din carieră, ”Been Better”, acesta fiind urmat în 2012 de albumul de debut, ”Ashes”. Solistă și compozitoare, absolventă de filozofie la Cambridge University și totodată fotomodel de succes, artista abordează în 2014 un sound proaspăt, mai îndrăzneț și mai strălucitor. Cel mai recent single al său, ”Cut Your Teeth”, împreună cu cel de-al doilea album omonim, marchează trecerea de la influențe goth-pop, folk și pop melodramatic către un stil mai electronic, subtil și emoțional. Pentru producția celui de-al doilea album, Kyla a ales să colaboreze cu producătorul și DJ-ul britanic James Jacob (”Jakwob”), cunoscut mai ales pentru remixurile sale ale unor piese interpretate de Katie Melua, Lily Allen sau Lana Del Rey, printre mulți alții.

Concertul Kylei La Grange va avea loc în Bucureşti, joi ,15 mai 2014, în clubul The Silver Church. Biletele la concert au prețul unic de 65 lei și sunt disponibile în rețeaua Eventim.

Kyla La Grange - "Cut Your Teeth"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GINpKSkZawk&w=600]

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Kyla La Grange
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Les Elephants Bizarres lansează albumul "Zoologic" în Club Colectiv

Les Elephants Bizarres lansează cel de-al doilea album pe 29 martie și vor sărbători evenimentul printr-un concert ce va avea...

Închide