Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

KISS și Def Leppard pornesc în turneu

Cele două formații rock legendare își unesc forțele pentru un turneu comun în această vară. KISS și Def Leppard au anunțat nu mai puțin de 42 de concerte care vor avea loc însă doar în America de Nord. Promoterul turneului este Live Nation.
KISS pleacă într-un turneu aniversar de 40 de ani

KISS pleacă într-un turneu aniversar de 40 de ani

Startul va fi dat pe 23 iunie  în West Valley City din statul american Utah, iar ultima dată anunțată este 31 august (Houston, Texas). Kiss și  Def Leppard colaborează cu mai multe organizații militare (United Service Organizations Inc. și Hiring Our Heroes), susținând prin acest turneu forțele Statelor Unite, militarii beneficiind de reduceri de prețuri la bilete.

Pe 12 august, cele două formații vor ieși din America doar pentru o zi, fiind programat și un eveniment în Toronto (Canada). Nu se cunosc informații despre demersuri similare în Europa.

KISS aniversează prin acest turneu cei 40 de ani de carieră. Împreună cu Def Leppard, cumulează vânzări peste 200 milioane de discuri. Ambele formații sunt recunoscute pentru show-urile spectaculoase, cu efecte luminoase excepționale și o producție audio impresionantă. Notabil este și spectacolul pirotehnic marca KISS.

Def Leppard (2014)

Def Leppard (2014)

Componența KISS este următoarea Gene Simmons (vocalist/basist),  Paul Stanley (vocalist/chitarist), Tommy Thayer (chitarist) și Eric Singer (toboșar). Def Leppard va susține turneul prin Joe Elliott (vocalist, membru fondator), Vivian Campbell (chitarist), Phil Collen (chitarist), Rick “Sav” Savage (basist, membru fondator) și Rick Allen (toboșar).

În luna aprilie 2014, trupa KISS va fi primită în Rock and Roll Hall of Fame. De partea cealaltă, solistul Def Leppard - Joe Elliott - va lansa pe 21 aprilie cu trupa Down 'N' Outz albumul "The Further Adventures Of...". De asemenea, Def Leppard a intrat în studio pentru noi înregistrări.Trupa are la activ 9 albume.

Def Leppard s-a format în 1977 în Sheffield (Anglia) și a cunoscut cel mai mare succes în anii "80 și "90. De pe albumul "High 'n' Dry" din 1981, videoclipul piesei "Bringin' On the Heartbreak" a fost printre primele clipuri rock difuzate de MTV.

Ascultă DEF LEPPARD - "Pour Some Sugar On Me"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0UIB9Y4OFPs&w=600]

Ascultă KISS - "Forever"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=d_RKO5ozLVo&w=600]

Citește mai multe despre Def LeppardKISS
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Marc Anthony de la București a fost reprogramat pentru 2015

Marc Anthony și-a amânat concertul de la București acesta fiind reprogramat pentru 31 martie 2015, în aceeași locație. Măsura vine...

Închide