Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Kempes concertează la Arenele Romane alături de "Stelele Rockului Românesc"

Kempes, vocea care a însoțit generații întregi cu refrene precum “Destin” sau “Ziua Vrăjitoarelor”, va concerta în cadrul evenimentului "Stelele Rockului Românesc", ce va avea loc pe 26 aprilie la Arenele Romane.

Publicat

pe

Kempes
Kempes

"Kempes este unul dintre puținii soliști ce au scris pagini întregi de istorie în cartea rockului românesc. A reușit prin timbrul său unic și prin prezența scenică să ajungă în sufletele ascultătorilor de rock. Țin minte perfect ziua în care am ascultat pentru prima oară vocea lui Ovidiu. Din acea zi a rămas mereu cu mine, în mintea mea. Sunt extrem de fericit că s-a întors în țară și sunt onorat să împart scena cu el în cadrul show-ului pe care îl pregătim pentru 26 aprilie", a declarat Coiotu'.

Proiectul "Stelele Rockului Românesc" va marca, în opinia Balaurului, un moment important din sfera concertistică.

"Cred că vom avea o primă ediție despre care să se vorbească multă vreme de acum înainte. Suntem mândri că am reușit să facem un lucru pe care puțini îl mai credeau realizabil într-o astfel de perioada - cine visa că va avea ocazia să îi vada în cadrul aceluiași eveniment pe Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu (ex Iris), Kempes (ex Cargo), Paul Ciuci & Adrian Tinca (Compact), Ovidiu Lipan Țăndărică (Pasărea Rock, Ex Phoenix), Dan Iliescu (Timpuri Noi), Eugen Mihăescu & Gabi Nicolau 'gurita' (Krypton), Victor Solomon & Florian Stoica (ex Conexiuni) și Trooper."

Pe 26 aprilie, la Arenele Romane, veți călători în timp cu "Trenul Fără Nas" și veți afla ce înseamnă „Destin”, o veți reîntâlni pe „Fata Din Vis,” veți rupe „Lanțurile,” îi veți regăsi pe „Luca”, „Vecina”, „Stere”, „Adeline”, „Tanța” și „Stan”, veți cunoaște „Viața de rocker” iar la final veți fi “Tari ca munții”. Gazda evenimentului va fi Cristi Hrubaru.

Pentru concertul din 26 aprilie sunt în vânzare următoarele categorii de bilete:

  • Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nuțu Olteanu
  • Categoria 2 – 50 lei – acces general

VIDEO: Piesa "Ziua vrăjitoarelor" interpretată de Kempes în concert la The Silver Church:

Trending