Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kelis cântă din mijlocul unui lac în noul videoclip "Rumble"

După o pauză discografică de 4 ani, Kelis își propune să readucă magia muzicii sale din perioada de glorie comercială, când hituri precum "Milkshake" făceau ravagii în topurile de profil. Noul single al artistei R&B este "Rumble" și este extras de pe albumul "Food". Videoclipul piesei a avut premiera la MTV pe 24 martie.

Publicat

pe

Kelis
Kelis │ FOTO: www.facebook.com

Kelis a dezvăluit videoclipul celui de-al doilea single extras de pe albumul "Food". Îmbrăcată într-o geacă de piele, pantaloni de camuflaj și cizme de pescar, Kelis se simte ca o regină în scaunul său tapițat, ce pare să plutească în mijlocul unui lac. Nestingherită de pescarii  și bărcile din jur, Kelis cântă, versurile piesei "Rumble" planând deasupra apei liniștite: "No we don't need therapy/ What I need is you to leave/ And even if I know I'm rigth/ Just like some lapse in my memory/ Your back to me, hand on the door/ I wanna yell 'baby, don't go".

Kelis - "Rumble" (videoclip nou)

Kelis - "Rumble" (videoclip nou)

"Rumble" este extrasă de pe albumul "Food", cel de-al șaselea material de studio al artistei. Discul va fi lansat pe piață pe 18 aprilie 2014.

Tracklist "Food":

  1. Breakfast
  2. Jerk Ribs
  3. Forever Be
  4. Floyd
  5. Runnin'
  6. Hooch
  7. Cobbler
  8. Bless The Telephone
  9. Fish Fry
  10. Change
  11. Rumble
  12. Biscuits 'n' Gravy
  13. Dreamer

Kelis este o artistă, compozitoare și mai nou, bucătar șef, născută în New York, SUA, ce activează în industria muzicală de la începutul anilor '90. Albumul de debut din 1999, "Kaleidoscope" a câștigat aprecierile criticilor de specialitate, atât din America, cât și din Marea Britanie. Însă succesul a fost greu de menținut, iar al doilea material, "Wonderland", din 2001, a fost un dezastru. Vânzările au fost foarte mici, iar single-urile și videoclipurile abia au fost difuzate. În principiu, acest început caracterizează întreaga carieră a lui Kelis, care oscilează între lumina reflectoarelor și umbra insuccesului.

Kelis - "Rumble" (Videoclip)

Trending